2777
2789
عنوان

بچه دار نمیشم خواهرم هرجا میشینه میگه ابجیم نازاست

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیمونه عزیزم بزودی بچه دار میشی تا عید نشونه هاش و میفهمی ایشالا من از جدم خواستم ایشالا که میشی

دورت بگردم  مرسی ک  منم ساداتم خادم امام زاده ام😘😘😘

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

خیلی سخته پس خدا بزرگه برو کمیته اینا یه وام جور کن

شوهرم پاش شکسته راننده فرار کرده کلی قرض دارم رفتم کمیته کلا ۱۵وام داده اونم ۱۴تومن ریخته

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

تخمدانات برداشته شد؟با تخمک اهدایی باردار شدی یعنی؟

تخمکامو با بیهوشی برداشتن

بله عزیزم شما چی چون ذخیرتون کمه ....؟

من تازه اولین مراحل ای وی افم

هنوز نوبت به تخمک کشی نرسیدم 

یه سوال اخرین بار ضخامت اندومتر شما چند بود؟

بعد خودتون تخمک اهدایی پیداکردین ؟ یا مرکز خودش بهتون داد؟

گرفتن تخمک هزینه داره؟

ببخشین سوال زیاد میکنم میخوام دلم اروم بشه

چون واژینیسموس هستید نمیتونید طبیعی باردار شید؟!!

بله

دورت بگردم مرسی ک منم ساداتم خادم امام زاده ام😘😘😘

ای جاان دختر عموجان 😍 ایشالا که اگه به صلاحتونه تا عید خبرهای خوبی میرسه بهت اگر حکمت خدا چیز دیگه اس دیگه نمیدونم ولی نا امید نباش دلم خیییلی روشنه عزیزم 💌💋

ای جاان دختر عموجان 😍 ایشالا که اگه به صلاحتونه تا عید خبرهای خوبی میرسه بهت اگر حکمت خدا چیز دیگه ...

دورت بگردم انشالله ب هرچی بخوای برسی😘

منم چقدر آرزوی مرگ کردم چون بچه دار نمی شدم و آی وی اف کردم تا نتیجه گرفتم 

حالادوتا بچه کوچک دارم و دارم میمیرم 

تو رو قران نجف رفتی منو فراموش نکن 

بخاطر بچه هام 

نمیخوام بی مادر بشن 

بگو آغا ما رو هم بطلب 

میگن وقتی برای اولین بار نگاهت به حرم امام حسین افتاد هر دعایی کردی مستجاب میشه 

اونجا برای بچه دار شدنت دعا کن 

اولویتت خودت باشه 

اما وقتی دعا برای خودت تموم شد سلام ما رو به امام حسین برسون بگو یکی از شیعیانت سلامت رو رسوند گفت :مولای من  ما رو هم بطلب ،