2777
2789
عنوان

سه تا جعبه برای انتخاب داری کدوم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 110 پست
دیروز تو فکرتون بودم خیلی کم میام سایت اما بهترینا تو ذهنم میمونن❤

لطف داری گلم، چه خوبه که دوستی مثل شما تو فکرم بوده، این چند ماه گذشته منم نبودم بیشتر درگیر کار و ولی همیشه دلم اینجا هست یجورایی😘💜🌸

دنیام=شوهرم+دخترم  
درسته .اتفاقا  دودوبه روزه به سرم زده برم زبان انگلیسیمو ادامه بدم الان این تاپیک انگار برام یه ...

موفق باشی عزیزم، دختر نازتم  ببوس، امیدوارم مامانش درسشو ادامه بده با تسلط کامل روی زبان انگلیسی به دختر گلشم درس بده و باعث افتخار هردو باشه، 💜😘

دنیام=شوهرم+دخترم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطف داری گلم، چه خوبه که دوستی مثل شما تو فکرم بوده، این چند ماه گذشته منم نبودم بیشتر درگیر کار و و ...

لطف دارید‌خوبی از شماست

چشماتون خوب شد؟

ان شاء‌الله که همیشه موفق باشید❤❤

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

لطف دارید‌خوبی از شماست چشماتون خوب شد؟ ان شاء‌الله که همیشه موفق باشید❤❤

عزیزدلم  مرسی که اینقدر خوب یادته بله گلم، مدت زیادیه با گوشی تایپ نکردم و خداروشکر خوبم💜💜💜🌸🌸😍😍😘😘😘 

دنیام=شوهرم+دخترم