واقعا آرزوی سنگینی بود متاسفانه دیگه جعبه نداریم توش بگنجانم، همون گزینه یک رو بگیر عزیزم یه اکیپ مارمولک کش استخدام کن، حالا من شخصا مشکلم سوسکه😲😲😲😲😲😭😭😭😭
انقد دوس دارم درس بخونم همش میگم چطوری برم کنار کسایی بشینم که ازم کوچیکترن خیلی.استعداد زیادی دارم ...
ببین عزیزم هر یک روزی که بگذره بعد ها اندازه هزار سال پشیمونی داری، هم من هم همسرم هر دو با بچه های یکی دو ده بعد نشستیم و درس خوندیم اتفاقا باحاله،اینو بعنوان یه دوست میگم هرگز از چیزی که علاقه داری نگذرم چون یکروز حسرت بزرگی برات میشه، دانشگاه و تحصیل بهترین انتخاب برای رسیدن به هدف هاس چه بسا که زندگی خودش هم در رسیدن به آرزوها کمکت میکنه
یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تلگرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا
خیلی موقعیت عجیبیه بهت قول میدم 99% زوج ها یکروز هم که شده به این موضوع فکر کردن، ولی بنظرم تا جایی که ممکنه باید پای انتخاب هامون تو زندگی بایستیم مگر زمانی که دیگه راهی بجز گذشتن و حذف وجود نداشته باشه
ببین عزیزم هر یک روزی که بگذره بعد ها اندازه هزار سال پشیمونی داری، هم من هم همسرم هر دو با بچه های ...
درسته .اتفاقا دودوبه روزه به سرم زده برم زبان انگلیسیمو ادامه بدم الان این تاپیک انگار برام یه نشونه ست.منم یه دختر شش ساله دارم ولی دومی رو نمیخام بیارم یکم به خودم برسم 😍😍 ممنونم بابت حرفهای قشنگت😍😘