2777
2789
عنوان

سه تا جعبه برای انتخاب داری کدوم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم می خواد همه مارمولکا از بین برن راحت بشم 😭😭😭

واقعا آرزوی سنگینی بود متاسفانه دیگه جعبه نداریم توش بگنجانم، همون گزینه یک رو بگیر عزیزم یه اکیپ مارمولک کش استخدام کن، حالا من شخصا مشکلم سوسکه😲😲😲😲😲😭😭😭😭

دنیام=شوهرم+دخترم  
انقد دوس دارم درس بخونم همش میگم چطوری برم کنار کسایی بشینم که ازم کوچیکترن خیلی.استعداد زیادی دارم ...

ببین عزیزم هر یک روزی که بگذره بعد ها اندازه هزار سال پشیمونی داری، هم من هم همسرم هر دو با بچه های یکی دو ده بعد نشستیم و درس خوندیم اتفاقا باحاله،اینو بعنوان یه دوست میگم هرگز از چیزی که علاقه داری نگذرم چون یکروز حسرت بزرگی برات میشه، دانشگاه و تحصیل بهترین انتخاب برای رسیدن به هدف هاس چه بسا که زندگی خودش هم در رسیدن به آرزوها کمکت میکنه 

دنیام=شوهرم+دخترم  
بله عزیزم😘😘😘

دیروز تو فکرتون بودم

خیلی کم میام سایت

اما بهترینا تو ذهنم میمونن❤

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

انتخاب کردن همسر

خیلی موقعیت عجیبیه بهت قول میدم 99% زوج ها یکروز هم که شده به این موضوع فکر کردن، ولی بنظرم تا جایی که ممکنه باید پای انتخاب هامون تو زندگی بایستیم مگر زمانی که دیگه راهی بجز گذشتن و حذف وجود نداشته باشه

دنیام=شوهرم+دخترم  
ببین عزیزم هر یک روزی که بگذره بعد ها اندازه هزار سال پشیمونی داری، هم من هم همسرم هر دو با بچه های ...

درسته .اتفاقا  دودوبه روزه به سرم زده برم زبان انگلیسیمو ادامه بدم الان این تاپیک انگار برام یه نشونه ست.منم یه دختر شش ساله دارم ولی دومی رو نمیخام بیارم یکم به خودم برسم 😍😍 ممنونم بابت حرفهای قشنگت😍😘

💞I love you, when you call me senorita💞