2777
2789
عنوان

سه تا جعبه برای انتخاب داری کدوم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 110 پست
الهی، خدا بیامرزتشون💜

ممنون عزیزم.همچنین رفتگان شما🌷

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دومی.میشم 18ساله دانشگاهمو ول نمیکنم.وخیلی کارای دیگه.

چقد کیف داره باز اون سن رو با این عقل تجربه کردن، ولی قبول داری اینی که الان هستیم حاصل همون تجربیاتیه که ازش فراری هستیم، خودم بارها بهش فکر کردم و آخر به این نتیجه رسیدم الان هم دیر نیست!! 

دنیام=شوهرم+دخترم  
اولی خوب الان بهتره ولی با سومی هم میشه یه کارایی کرد هم خودت راحت بشی هم یه جماعت دعات کنن 😂😅😅

اوه مگه میخوای چکار کنی، بگو خیلی خوبه که راجع بهش صحبت کنی

دنیام=شوهرم+دخترم  
این بهترین حالته و صد افسوس که شدنی نیست

بله تاسفانه.

شما همون کلئوپاترا خانوم هستین که داستان زندگی مینوشتید؟😍

یکساله زندگی سالمی هستم.خداروشکر🍀تاحالا با خود حقیقیت ملاقات داشتی؟ یکساله در تلاشِ این ملاقاتم. اگه واست جالبه به کانال تل‌گرام @zendeegiesaleem یه نگاه بنداز . کانال خودم نیست.خودمم یکساله  عضوم.خیرخواهتونم💎خدایا 

چقد کیف داره باز اون سن رو با این عقل تجربه کردن، ولی قبول داری اینی که الان هستیم حاصل همون تجربیات ...

انقد دوس دارم درس بخونم همش میگم چطوری برم کنار کسایی بشینم که ازم کوچیکترن خیلی.استعداد زیادی دارم تو یادگیری زبان ولی ولش کردم خیلی حیفم میاد.تازه پدر و مادرم هر دو تحصیل کرده ان مادرم معلم پدرم مهندس.😔😔 انگار بچه اونا نیستم 

💞I love you, when you call me senorita💞