2777
2789
عنوان

رانندگی🤦🏻‍♀️

96 بازدید | 8 پست

خانوما من ۱۷ساله گواهی نامه دارم خیلی کم رانندگی کردم نمیدونم چرا ترسم از رانندگی نمیریزه یه مدت خیلی خوب بودم یه ماشین پراید داشتیم باهاش خیلی خوب رانندگی میکردم ولی فروختیم ماشینو الان یه ماشینه گنده داریم واسه منی که رانندگیم معمولیه جرات نمیکنم رانندگی کنم مبخوام طلاهامو بفروشتم یه کوییک بگیرم رانندگی کنم ولی بازم ته دلم استرس دارم خیلی میترسم از اینکه نتونم رانندگی کنم از پارک دوبل کردن از دور زدن از هرچی که فکرش و بکنید میترسم 

میدونم از بی عرضه گی خودم بوده تو این ۱۷سال اگه یه سال کامل رانندگی میکردم اینطوری نمیشد ولی باور کنید همیشه ته دلم میترسم وقتی میبینم یه سری که حتی باد نیستن درست و حسابی حرف بزنن رانندگی میکنم واقعا عصبی میشم  😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دوست داری همون کوئیک بخر‌و باهاش رانندگی‌کن 

پارک دوبل زیاد احتیاج نیست فوقش میری جایی دورتر پارک‌میکنی نخوای دوبل پارک‌کنی 

دور زدن اینا کاری نداره راهنما میزنی و دور‌میزنی کمی تمرین کنی یادت میاد دوباره

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

والا من چندساله رانندگی میکنم هنوز دوبار پارک دوبل پیش نیومده واسم کنم ،بیخیال بشین پشت فرمون برو ال ...

میدونم ولی خدایش اصلا استرسی میشم باور کن خیلی ذهنم درگیره از خودم خیلی خجالت میکشم میرم یه جایی همش منتظرم کسی منو برسونه واقعا نمیدونم چرا فوبیایی رانندگی دارم 🤷🏼‍♀️

میدونم ولی خدایش اصلا استرسی میشم باور کن خیلی ذهنم درگیره از خودم خیلی خجالت میکشم میرم یه جایی همش ...

چون زیاد بهش فکر میکنی 

فکر نکن فقط انجامش بده 

یه موزیکی بزار و در ارامش رانندگی کن 

اگه دوست داری همون کوئیک بخر‌و باهاش رانندگی‌کن پارک دوبل زیاد احتیاج نیست فوقش میری جایی دورتر پارک ...

خیلی دوس دارم ولی جدی میگم من واقعا از رانندگی میترسم خیلی خوبم رانندگی میکردم ولی هرچی فکر میکنم دوباره رانندگی کنم استرس میگیرم 🤦🏻‍♀️یه بار خواستم رانندگی کنم با ماشین جدیدمون بچه ها انقد گریه کردن نگو نپرس دیگه بیخیال شدم ولی واقعا خیلی لازمه زن رانندگی کنه

والا من چندساله رانندگی میکنم هنوز دوبار پارک دوبل پیش نیومده واسم کنم ،بیخیال بشین پشت فرمون برو ال ...

حتما جای شلوغ نمیری که مجبور بشی پارک کنی

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

خیلی دوس دارم ولی جدی میگم من واقعا از رانندگی میترسم خیلی خوبم رانندگی میکردم ولی هرچی فکر میکنم دو ...

آخی خوب استرست منتقل شده به بچه ها ،دختر منم اوایل خیلی می‌ترسید بعد دیگه براش عادی شد

اول شبها برو تمرین و بعدم از مسیرهای نزدیک شروع کن و کم کم برو توی شهر ،مثلا برو توی محله یه نون بخر و برگرد تا بچه ها هم ببینن بلدی 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍