2777
2789

من یه نی‌نی 55 روزه دارم که الان یک هفتس متوجه میشم یهو یکی از چشماش انحراف به بیرون داره دارم دق میکنم از ناراحتی کسی تجربه داره. امکان داره طبیعی باشه و خوب بشه؟ 

😎🤔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر من چشمهاش تابه تا میشد. دکتر که بردم گفت گاهی پیش میاد که ماهیچه های چشم نوزاد تا سه ماه بعد از تولد طول میکشه تا کامل بشن و موردی نیست. پسرم الان خوشگل ترین چشمهایی رو داره که تا حالا دیدم

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد
پسر من چشمهاش تابه تا میشد. دکتر که بردم گفت گاهی پیش میاد که ماهیچه های چشم نوزاد تا سه ماه بعد از ...

خداروشکر. نی‌نی منم چشماش خیلی خوش رنگه طوسی عسلیه خیلی خاصه اینجوری که میشه کلی واسش ناراحت میشم میگم نکنه اینجوری بمونه

😎🤔
خداروشکر. نی‌نی منم چشماش خیلی خوش رنگه طوسی عسلیه خیلی خاصه اینجوری که میشه کلی واسش ناراحت میشم می ...

عزیزم ان شاء ا... که طوری نیست. بچه ها واقعا هزار جور بازی سرمون درمیارن تا بزرگ شن. پسر من چشمهاش علنا کوچیک و بزرگ میشد. مامانم همیشه میگه سلامت بچه هاتون رو امانت بسپرین به خدا. خدا بهترین امانتداره پس به بهترین شکل مراقب سلامت کوچولوهامون میشه

چرخ برهم زنم ار غیرمرادم گردد

حتما ببر متخصص اعصاب اطفال. معاینه کنن. بگو نوار مغز بگیرن برای اطمینان که تشنج پنهان نداشته باشه. متأسفانه بچه ی داییم اینجور بود. بعدا فهمیدن که دیر بود

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چه جور بود؟

گاهی چشاش لوچ میکرد. در حد چند لحظه. یا سیاهی چشش میرفت یکطرف. البته نفهمیدن همون موقع.فک کردن چیز مهمی نیست. زیاد هم نبوده در حد چند بار. بعدا ۶ ماهش بود که بردن دکتر برای گریه های شبانش. معاینه کرده گفته چرا بچه شله و خوب گردن نمیگیره و نوار مغز که داده فهمیدن تشنج پنهان داره.

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم