2777
2789
عنوان

همدانیای عزیزم یه لحظه بیاین😘

365 بازدید | 9 پست

دوستای گلم دکتر خوب واسه عمل بینی تو همدان میخوام.تورو خدا تجربه هاتو نو بگید 

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 

پیش بهنود و شبیری به هیچ وجه نرو 

روزی طلب باید ببینتت اگه قبوبت کرد کارش عالیه .جنابی ام خوبه منتها بعداز یه مدت نوک تیز میشه دماغت

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزي طلب.بهنود.جنابي

مرسی عزیزم.انقد نظرات متفاوته کلا گیج شدم.جنابی خیلی دیر نوبت میده میخوام قبل عید ۱۴۰۰عمل کنم

پیش بهنود و شبیری به هیچ وجه نرو  روزی طلب باید ببینتت اگه قبوبت کرد کارش عالیه .جنابی ام خوبه ...

ممنون عزیزم.بهنود شنیدم پیر شده دیگه کاراش خپب درنمیاد.خودمم بیشتر روزی طلب مد نظرمه

پیش بهنود و شبیری به هیچ وجه نرو  روزی طلب باید ببینتت اگه قبوبت کرد کارش عالیه .جنابی ام خوبه ...

شبیری چرا میگید نه؟کاراش چطور بوده؟

شبیری چرا میگید نه؟کاراش چطور بوده؟

خیلی بد مدل عمل میکنه 

دوراز جون دماغو میکنه اندازه و فرم دماغ میمون

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤