2777
2789
عنوان

مراحل سزارین چجوریه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18567 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی بردار بکن توی جایی ک جیش میاد ازش متوجه میشی چرا درد داره .تازه اول میزارن بعدم میان یه دفعه ...

اوفففف یا خدا😟😖😖اخه من سوند برای مرد دیدم چجوریه زیاد سخت نیست. پس برای خانوما سخت تره😭

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

ن بیمارستان برا سزارین منع کرده ک نزنن فقط ب کسایی ک بیهوش میشن وصل میکردن

چه خوب. یعنی الان همه بیمارستانا اینجورین؟

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اوفففف یا خدا😟😖😖اخه من سوند برای مرد دیدم چجوریه زیاد سخت نیست. پس برای خانوما سخت تره😭

اونقدرم درد ناک نیست ولی فرآیند زایمان چ طبیعی و سزارین درد داره .من خودم بچه دومم حامله ام از الان ترس و استرس اتاق عملو دارم سزارینم سختی خودشو داره

من بی حسی بود 

آهان پس عملت خوب بوده و رحمت خوب جمع شده . من سر سز اولم رحمم جمع نشد وقتی به هوش بودم اومدن فشار دادن 😭😭😭ولی سر دومی بی حسی بودم ولی آمپول خواب آور زدن نمیدونم فشار دادن یانه . 

آهان پس عملت خوب بوده و رحمت خوب جمع شده . من سر سز اولم رحمم جمع نشد وقتی به هوش بودم اومدن فشار دا ...

من تو همون اتاق عمل فشار دادن بی حس بودم نمی‌فهمیدم فقط تکون می‌خوردم چرا خواب آور زدن؟!

خودشناسی DNA plus
بستری میشی لباساتو در میاری لباس مخصوص میپوشی یه ماما میاد برات سوند میزنه و کیسه آبتو با یه چیزی شب ...

کیسه آب رو میترکونن؟ برا منو چرا نترکوندن پس

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
من تو همون اتاق عمل فشار دادن بی حس بودم نمی‌فهمیدم فقط تکون می‌خوردم چرا خواب آور زدن؟!

گفتن پاتو تکون بده پامو ده سانت بردم بالا ⁦☹️⁩دکترم عجله داشت هی می‌گفت من دست شستن دیگه . بعد یه آمپول زدن تو آنژیوکت . یکم خابالو شدم  شروع کردن کامل احساس کردم صدای جیغم تو سرم بود دیگه نفهمیدم هیچی 🤕 دکتر بیهوشی م خوب نبود . 

دوستان ترس و استرس هیچ کمکی بهتون نمیکنه زایمان طبیعی و سزارین هر دو سختی های خودش داره . تحقیق کنید دکتر و بیمارستان خوب انتخاب کنید انشالا زایمان راحتی داشته باشید . چشمتون به بچتون بخوره درد و سختی فراموش میشه .