2777
2789
عنوان

مراحل سزارین چجوریه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 18567 بازدید | 101 پست
لباس اتاق عمل میپوشی  منتطر دکتر میشی  میان امادت میکنن میری اتاق عمل  شکمتو بتاد ...

یه دنیا ممنون

💜مهربان خدای من ; بگیر از من هرآنچه تورا از من میگیرد💜https://harfeto.timefriend.net/16211112925512

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا ابالفضل اینو نگو من از این می ترسم نمیییی خوااام گریم گرفت 

هیچی نیس عزیزم بی حسی و چاقو نیس که یه وسیله مخصوص 

اینو هم بدون شما اولین نفر نیسی پس نترس میری و صحیح و سالم میای

۱۵ روز زودتر از طبیعی دکتر میگه بیای بیمارستان .لباس مخصوص میپوشی.سرم میزنن.تست پنی سیلین میزنن.ب من سوند نزدن بستگی ب روش دکتر داره بعد اتاق عمل بعد آمپول بی حسی بعدش هم نی نی ب دنیا میادبعد بوسش میکنی🤩بعد میبرنت ریکاوری نی نی رو هم میبرن لباس میپوشنن

بستری میشی لباساتو در میاری لباس مخصوص میپوشی یه ماما میاد برات سوند میزنه و کیسه آبتو با یه چیزی شبه نی بلند پاره می‌کنه بعد میخوابوننت رو تخت عمل .یه دکتر آقا ک برای بیهوشی میاد یه سرنگ فرو می‌کنه تو کمرت آخرین مهره کمر .بعد کم کم پاهات بی حس میشه .بعد دکتر جراح شکمو باز می‌کنه بچه رو میاره بیرون بعد با یه دستگاه مثل جارو برقی خونای کثیفو می‌کشه بیرون بعد میدوزه.تا دوازده ساعتم بعد عمل چیزی نمی‌خوری بعدش باید از تخت بیای پایین راه بری البته قبلش نمیتونی تکون بخوری چون تا چند ساعت پاهات بیحسه.

اول میری بخش زایمان لباس اتاق عمل بهت میدن آنژیوکت بهت وصل میکنن صدای قلب بچ رو چک میکنن سونو و مدارکت میبینن و سوند بهت وصل میکنن میری اتاق عمل بی حست میکنن و بعد هم سزارین میشه پنج دقیقه بعد نی نی تو میبینی بعد بخیه ات که تموم شد میری ریکاوری نی نی و میارن شیر بدی و بعد دوساعتم میری بخش فرداش هم مرخص میشی

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...
من فقط فشار شکم نداشتم 

شانس اوردی چون انگار خیلی دردناکه🤕فرض کن شکم بخیه خورده رو فشار بدن🤐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بستری که شدی اگه عملو ساعت 6صبح به بعدهییییچ چیزی نمیخوری 

لباس میارن میپوشی میبرند اتاق عمل سوند وصل میکنن میری رو تحت دستاتو بایه چیز به تخت میبندن سرم میزن

دکتر بیهوشی میزنه زودی میخوابوننت جلوت پرده می شن

بعد میبرنت😆😆

بعد میدوزنت😆

بعدش میبرنت ریکاوری بی حسیت  که رفت میان شکمتو اگه خونریزی داشتی فشار میدن😭😭😭😭خیییلی بده

بعدش میبرنت بخش 

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
هیچی نیس عزیزم بی حسی و چاقو نیس که یه وسیله مخصوص  اینو هم بدون شما اولین نفر نیسی پس نترس می ...

خیلیی ممنون ولی من اون چیزی رو که باهاش برش میزنن شکم رو حس می کنم یعنی من فکر کنم سکته میزنم اگه حس کنم   همین الانش که فقط بهش فکر می کنم گریم می گیره

💜مهربان خدای من ; بگیر از من هرآنچه تورا از من میگیرد💜https://harfeto.timefriend.net/16211112925512
شما زایمان طبیعی داشتین؟راضی بودین؟

بله عزیزم😘

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه سوال این سوند رو برای چی میزنن؟ آخه تو یه تاپیکی خوندم همه از این سوند مینالیدن و میگفتن فقط همین خیلی اذیتون کرده

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤