2777
2789
عنوان

سوال همسر شناسی

656 بازدید | 115 پست

بچه ها شوهرم که خیلیم باهم عاشق و معشوق نیستیم برام یه دسته گله رز ازین خوبا گرونا خریده همینجوری بی مناسبت. راستش من بهش شک کردم که یکی این گلارو بهش داده چون تاحالا تو ۱۰سال زندگی ازین کارا نکرده بود. بهش گفتم کسی بهت داده ناراحت شد قهر کرد گفت تو لیاقته خوبی نداری و اینا... . واقعا تو کتم نمیره.

نظرتون؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم نمیگفتم 😑حالا ی بار اومد دلت رو ب دست بیاره گند زدی رف خواهر😶

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

دیگه اگه کسیم بهش گل بده نمیاره واست با این کارت😐 میزارش تو خیابون 

بدبین نباش عزیزم

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

حتی اگر مطمئن بودی هم کسی بهش داده اصلاااا نباید بهش اینجوری می گفتی،بعدا تحقیق میکردی یا شوخی خنده چند روز دیگه می پرسیدی ازش

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...