2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دختر رونالدوعم 

به کسی چیزی نگفته

شمام چیزی نگین

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

آره بفرما😂

ببین سه سال عمرم ک از ازدواجمم گذشته دخالت میکنه زیر ابمو میزنه پیش شوهرم ب دروغ میگه زنت بهم بی حرمتی کرد فلان حرفو بهم‌زد درصورتیکه من اصلا روحم‌ازون حرکتا خبر نداره پیش هرکی منو بشناسه بدگویی میکنه منم هشت ماه رفتم نشستم طلاق بگیرم هرکی گفت چرا میخا طلاق بگیزی گفتم مادرشوهرمه و کلا تمام مردم بهش گفتن دخالت نکن تو زندگی این بدبختا گفت من چمه من کار ندارم زنوشوهر باهم نمیسازن تفاهم ندارن جدیدا برگشتمم همون اش همون کاسه...پیش اشناها بدگویی میکنه ب شوهرم میگم شوهرم میره بهش میگه اونم میگه‌من نگفتم بعد شوهرم میاد دعوا میکنه چرا ب مادرم تهمت میزنی ی بار بهم گفت اخرش طلاقت میدم