2777
2789
عنوان

ولی یوزارسیف

| مشاهده متن کامل بحث + 4026 بازدید | 116 پست
از کجا معلوم شایدم دستتو با چاقو می‌بریدی💀🤣🤣

حالا اون موقع رو نمی‌دونم

ولی کارکترهای سریال

پوتی خیلییی مرده

عاقل

عاشق

احترام به زن

اهل مطالعه 

مقام بالا

چقدر زلی رو دوست داشت هرکاری براش می‌کرد

حیفش

خدا رحمتش کنه

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوشگل بوده آخه، اینم هست اما خب شوهر خودشم کم کسی نبوده عزیز مصر تازه خیلیم آقا باید قانع میشد ...

بیچاره پوتی رو خیلی اذیت داد جلو روش می‌گفت یوزارسیف رو میخاد. خیلی سخته برای اون مرد با اون مقام و اون حجم از تستسترون

و من چقد حیفم میاد که این بشر داره پیر میشهانشالله هر جا هست تنش سلامت باشهوافعا دوست داشتنیه

آره منم هر وقت میبینمش اصلا باورم نمیشه نقش پوتیفار رو بازی کرده خیلی پیر شده

تستسترون بالایی داشت و داره

نه آخه نمیتونست یعنی زورش به زلیخا نمی‌رسید زلیخا مقام داشت خودش. بعدشم اگه یوزارسیف زندان نمی افتاد ...

چرا میشد اینکارو بکنه و بفرستتش یه جای دیگه، اما پوتیفار ترسید که همین دنبالش کنه و همه بفهمن، که آخرشم همه فهمیدن دیگه😅

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

چرا نمیتونست زلیخاه رو مجازات کنه؟مقام داشتن دلیل نمیشه طرف مجازات نشه مقامشم اونقدر مهم نبود همسر ع ...

عزیز دل زلیخا همسر آمون بود. اگه پوتیفار مجازاتش میکرد کاهنان با این بهانه پوتیفار رو محکوم میکردن یا حتی میکشتن. مردم اون دوره هم که ساده بودن. کافی بود بگن عزیز مصر یه گوسفند چران آورده که به همسر آمون ت ج واز کرده و مردم باور کنن و اینجوری هم پوتیفار رو بکشن و بعدنا زورشون به آمونهتپ هم برسه. اگه جنگیمیان فرمانروا و عزیز مصر با کاهنان معبد وی افتاد و مردم ژرف معبد رو میگرفتن خیلی زود حکومت از بین میرفت و اینجوری جان یوزارسیف هم به خطر می افتاد. در واقع پوتیفار چاره ای غیر از این نداشت گرچه بعدش حسرت و پشیمانی نذاشت آروم بشه و خیلی پشیمون بود ولی تو اون دوره بهترین کار همین بود و خدا اجازه زندانی شدن یوسف رو هم به این علت داد

حالا اون موقع رو نمی‌دونمولی کارکترهای سریالپوتی خیلییی مردهعاقلعاشقاحترام به زناهل مطالعه مقام بالا ...

پوتی فقط زلی رو دوست نداش

در کنار زلی عاشق یوزی هم بود طفلک بچم

چرا میشد اینکارو بکنه و بفرستتش یه جای دیگه، اما پوتیفار ترسید که همین دنبالش کنه و همه بفهمن، که آخ ...

پوتیفار دلش میخواست در هر صورت یوزارسیف جانشینش بشه. رفت زندان و از دور یوزی را تماشا کرد و گفت براش آرزوهای خوب و بزرگی داشتم اما نذاشتن

پوتیفار دلش میخواست در هر صورت یوزارسیف جانشینش بشه. رفت زندان و از دور یوزی را تماشا کرد و گفت براش ...

آره درسته خودشم زجر کشید، اما خب این واقعیت هم تغییر نمی‌کنه که این همه سال انداختتش زندان

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

عه خدا نگه دارشون چه خوب میشناسیش جعفر دهقان و خانوادشو

خیلی مرد خوب و دوست داشتنی هس. خیلی خوش اخلاقه خیلی خیلی زندگی ساده و آرومی داره

یه دوره ای با یکی از فامیلامون همسایه بودن. از اونجاس که یه چیزایی ازش میدونم

خیلی مرد خوب و دوست داشتنی هس. خیلی خوش اخلاقه خیلی خیلی زندگی ساده و آرومی دارهیه دوره ای با یکی از ...

اها که اینطور 

واقعا خدا حفظش کنه آدم کیف میکنه بازیگر و هنرمند درست حسابی و اصیل میبینه