2777
2789
عنوان

سوال همسر شناسی

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 115 پست
باشه گلم ایشالا که دارم اشتبا میکنم. خدا سره هیچکس نیاره

انشاالله عزیزم 

امیدوارم خوش خبر باشی

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم به پشت سرم نگاه کردم جایی که از خوشیها حرف زده بودیم دو ردپا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی؟ خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم ؛در سختیها تو را به دوش میکشیدم!!!! خدایا عاشقتم تنهام نذار😍😍😍😍😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخید میدونم به تاپیکتون مربوط نیست اما تاپیکی ک ازنون در خواست کمک کدوم ک از شوهرتون کمک بگیرید قفل شد و شما هم فعلا د  خواست دوستیمو قبول نکردید ک خصوصی مزاحمتون بشم ...

راسش من واقعا ب کمک شما نیاز دارم و کسی رو هم اطرافم نمیشناسم ک این توانایی رو داشته باشه و از طرفی هم نمیتونم حضوری بیام ولی ازتون خواهش میکنم حتی شده یکمم کمکم کنید من تا اینجای زندگی حتی ی روز خوبم نداشتم و اگه توی انتخاب خاستگارمم اشتباه کنم کلا نابود میشم ... اینکه خواهش میکم حتی ی ذره خم شده کمکم کنید 😘

ببخید میدونم به تاپیکتون مربوط نیست اما تاپیکی ک ازنون در خواست کمک کدوم ک از شوهرتون کمک بگیرید قفل ...

خب راه های بهتری برای شناخت هست مثلا اینکه مدتی نامزد بمونین و به کسی نگین نامزد کردین تا با اخلاقاش بهتر آشنا بشینو با دید باز انتخاب کنین البته این بدا خاستگاریه که ۷۰ ۸۰ درصد ازش مطمئن هستین نه همه خاستگارا

خب راه های بهتری برای شناخت هست مثلا اینکه مدتی نامزد بمونین و به کسی نگین نامزد کردین تا با اخلاقاش ...

بله درست میگید ولی ما رسممون اینکه فورا عقد میکنیم و اصلا فرصت اشنایی پیش نمیاد اینکه تنها راهی ک ب ذهنم رسیده کمک خواست از شماست😥

ببخید میدونم به تاپیکتون مربوط نیست اما تاپیکی ک ازنون در خواست کمک کدوم ک از شوهرتون کمک بگیرید قفل ...

چون همونطور که گفتم اینا ۱۰۰درصد درست یا ۱۰۰درصد غلط نیس نمیدونم خودمم هنوز که راست میگن یا نه

چون همونطور که گفتم اینا ۱۰۰درصد درست یا ۱۰۰درصد غلط نیس نمیدونم خودمم هنوز که راست میگن یا نه

احتمال درست بودنش زیاد هست درسته ؟ 

میتونید کمکم کنید ؟( البته عاجزانه خواهش میکنم ازتون ک کمکم کنید )

بله درست میگید ولی ما رسممون اینکه فورا عقد میکنیم و اصلا فرصت اشنایی پیش نمیاد اینکه تنها راهی ک ب ...

عزیزم از پدرو مادرت خواهش کن این کارو برات بکنن چون خیلی مهمه. بحث یه عمر زندگی شوخی نیس. خیلی دوس دارم کمکت کنم ولی مطمئنم با احضار روح نتیجه درستی نمیگیری. حالا من درخواست دوستیتو قبول میکنم تو یه فرصت مناسب باهم راجبش صحبت میکنیم چون الان وقت ندارم. امیدوارم بتونم راهنماییت کنم

احتمال درست بودنش زیاد هست درسته ؟  میتونید کمکم کنید ؟( البته عاجزانه خواهش میکنم ازتون ک کمک ...

نه اصلا احتمال درست بودنش زیاد نیس بعدا دلیلشو بهت میگم. یه راهه بهتر پیدا میکنیم نگران نباش. فعلا من برم

عزیزم از پدرو مادرت خواهش کن این کارو برات بکنن چون خیلی مهمه. بحث یه عمر زندگی شوخی نیس. خیلی دوس د ...

ممنونم عزیزم . لطف میکنی ...

راستش از اشناهاینزدیکمون هست ولی خب همون طور ک شاید اطرافتونم دیده باشید ادما رو نمیشه خوب شناخت من باور کنید ب هر دری  دارم میزنم تا  خوب بشناسمش ک حد اقل برای یک بارم شده توی زندگیم ی اتفاق خوب بیفته