2777
2789
عنوان

خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنداداشای منم وقتی باردار بودن ما دعا میکردیم شبیه خودمون و داداشامون بشن.ن بخاطر خودخواهی.اصلا جلو زناشون میگفتیم.مخصوصا من.چون قیافه داداشام واقعا از زناشون بهتره و همین طورم شد.جفتشون عین ماه میمونن.ولی الان خودم باردارم بدم نمیاد دخترم شبیه شوهرم یا مادرشوهرم بشه.خیلی قشنگن.ولی اگه از روی خودخواهی باشه واقعا ازار دهندس.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
برا خانواده شوعر منم مهم بود که به خودشون بره اما بچم کاملا شبیه منو بابام شده از بین همه نوه هاش ف ...

اینا هم همینطور همه نوع ها شبی خودشون شدن فقط پسر من شبی من شده . کلا خانوادگی نوه هاشون تو دلشون به خال سبز دارن وقتی بچم می‌ره خونشون همش پاشو میگردم ببینن خال سبزی داره یا نه . یکبار ازم پرسیدن نشونه ای چیزی نداره . نم چرا اینطورن

من خودم هر جا باشم میگم بچم شبیه باباشه اصلا از این حرف ناراحت نمیشم تازه بعضی ها میگن شبیه خودته بچ ...

والا منم ناراحت نمیشم ولی این از رو قصد و قرض میگه ناراحت میشم سه ماهه نرفتم منزلشون . گفتم حوصلشو ندارم

والا منم ناراحت نمیشم ولی این از رو قصد و قرض میگه ناراحت میشم سه ماهه نرفتم منزلشون . گفتم حوصلشو ن ...

بزار هر چی میخوان بگن میدونم سخته ولی جوابشو نده  حرف هیچ کس برات مهم نباشه اینقدر بگه تا خسته شه