2777
2789
عنوان

شوهر حرص درار

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه اصلا خودشم کم‌حرفیمو دوس داره

زیاد فکرتو با این چیزا مشغول نکن، بہش با شوخی بگو کہ کارش کمی تابلوست، اما نہ با اخم و تَخم

خدایا، بہ دادہ و ندادہ و گرفتہ ات شُکر، کہ دادہ ات نعمت، گرفتہ ات امتحان و ندادہ ات حکمت است.
مثلا بهاره رهنما(اووووق) فریبا نادری رو ک میبینه حرف منو واقعا نمیشنوه همش  میگم‌پیمان بیا شا ...

اهان

نامزده منم از بازیگری ک خوشش بیاد فیلمشو میبینه ولی انقدر محوش نمیشه

یکاری کن

موقعه ای که اینطور میشه چند بار صداش میکنی یهو میگه جان جان برو ببوسش بگو ، عع فیلم میدیدی ؟ چند بار اینکارو بکن ، ببینه برات عادیه بنظرم ازشون زده میشه

اره میگه حرف درست کنید ولی مردا میان نگاه نمیکنه

توام همون عکس العملو نسبت به بازیگر مردا داشته باش

تا حرصش در بیاد ترک کنه کارشو

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤
بزنم میگه حسود

حرف حسادت نیست عزیزم  رفتارش زشت و تابلو هست  خصوصا تو جمع   اصلا نمیتونم هزمش کنم  یه دفعه که دوتایی هستین کاملا به روش بیار رفتارش رو  انگار آدم ندیده  چیزی که زیاد تو سریال ها زن مدل به مدل  یعنی نباید عادی بشه

زیاد فکرتو با این چیزا مشغول نکن، بہش با شوخی بگو کہ کارش کمی تابلوست، اما نہ با اخم و تَخم

بگم‌میدونم‌جبهه میگیره

بخدا من خودم از امیرحسین ارمان خوشم میاد هیچکس نفهمیده اما این...

بگم‌میدونم‌جبهه میگیره بخدا من خودم از امیرحسین ارمان خوشم میاد هیچکس نفهمیده اما این...

فکر کن، کہ حداقل جلوی خودت اینطوریہ و نہ پشت سرت، یواشکی

خدایا، بہ دادہ و ندادہ و گرفتہ ات شُکر، کہ دادہ ات نعمت، گرفتہ ات امتحان و ندادہ ات حکمت است.
حرف حسادت نیست عزیزم  رفتارش زشت و تابلو هست  خصوصا تو جمع   اصلا نمیتونم هزمش کنم &n ...

واقعا حرفت درسته بااینکه میدونم بگم جنگ در پیشه ک چقدر سخت گیری چون زن پسرداییم اینجوریه به شوهرم تعریف کردم گفت عقده ایه