2777
2789
عنوان

شوهر حرص درار

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 56 پست
وای بیرون چشمم میخوره ب مرد قهرمیکنه

واااا غلط میکنه قهر میکنه از بس ک بهش رو دادی پرو شده

پس چطور خودش خجالت نمیکشه

توام باهاش قهر کردی سر این موضوع؟

❤❤❤❤❤❤ترک قیزلارین سالیقینا❤❤❤❤❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اگه ماهواره ببینه چیکار میکنه  فکر کروم سریال ترکی میبینی

ماهواره نخریدیم از دستش چون میدونم جنبه پایینه چون باهم نامزد بودیم خونه خودشون فقط شبکه جم و اون مجری لختیارونگاه میکرد ولی برام مهم نبود چون انقدر تابلو نبود

واقعا حرفت درسته بااینکه میدونم بگم جنگ در پیشه ک چقدر سخت گیری چون زن پسرداییم اینجوریه به شوهرم تع ...

پس بزن به بیعاری  اخلاقش رو بروش بیاد نه جوری که جنگ و دعوا راه بیوفته خیلی آروم  مثل حرف زدن معمولی و کشش نده   اینم اخلاق ایشونه 

واااا غلط میکنه قهر میکنه از بس ک بهش رو دادی پرو شده پس چطور خودش خجالت نمیکشه توام باهاش قهر کرد ...

ی بار زدم اون شبکه گفت هه بعدا بهم گفت چقدر حسودی گفتم ن بخدا

پس بزن به بیعاری  اخلاقش رو بروش بیاد نه جوری که جنگ و دعوا راه بیوفته خیلی آروم  مثل حرف ...

یعنی جوری ضایع هست ک قلبم تندمیزنه هرجا میریم خیتم میکنه بااین کارش 

هرچقدر بهش گیر بدی بدتر میشه بهتر خودتو کنترل کنی و حساسیت کم کنی همه مردا طبیعتشون همینه خودتو در ...

لطمه میخوره چون ساعت ۷ میاد خونه همینجوریش کم پیشمه اینارو میشینه میبینه وقت بامن بودنش انگار کمه

دورهمی این زنارو دعوت کنه اون یک ساعتو کلا بامن حرف نمیزنه اما پسرارو دعوت میکنه میگه لاشیا اومدن

عجب

خدایا، بہ دادہ و ندادہ و گرفتہ ات شُکر، کہ دادہ ات نعمت، گرفتہ ات امتحان و ندادہ ات حکمت است.
یعنی اصلا برای همخوابی سمتت نمیاد؟ موقع خواب باهات شوخی نمیکنی؟

چراسریالا تموم میشه میاد سمتم شوخیم میکنه تو رختخواب مثلا گاز بگیره و...اینا

ولی اونارو ببینه کلا منو ازیادمیبره