2777
2789
عنوان

شوهر حرص درار

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 56 پست
چراسریالا تموم میشه میاد سمتم شوخیم میکنه تو رختخواب مثلا گاز بگیره و...اینا ولی اونارو ببینه کلا م ...

پس عادی سخت نگیر

منبع لذتش و ارضای جسمی‌ روحیش خودت هستی الانم خوشحال باش

پس عادی سخت نگیر منبع لذتش و ارضای جسمی‌ روحیش خودت هستی الانم خوشحال باش

اره خداییش تو اینا خیلی خوبه ولی دیگ تاحدی شده ک خواهر۱۱ سالم میگه آبجی تلویزیون یه دختر نشون میده داداش پیمان بیهوش میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم مثلا شما بهم بگو

بگو مگه من برات مهم نیستم؟ دلخوری من برات مهم نیست؟ بگو اصلن من حسودم اره...بین من و این کارت یکی و انتخاب کن چون من دارم عذاب می کشم. دیگ هم حرفمو تکرار نمی کنم. اگ ببینم بازم همینطوری هستی و من برات اهمیت ندارم جدا میشم

اشتباه نکن با تهدید و زور کسی به نتیجه نرسیده تازه نتیجه برعکس میده و ممکنه زندگیتو از دست بدی

نه من اصلا دعوایی نیستم فقط میریزم تو خودم میگم اخه چرا؟

نه من اصلا دعوایی نیستم فقط میریزم تو خودم میگم اخه چرا؟

غصه نخور این مسائل جزیی زندگین مهم نیستن مرور زمان حل میشن

سعی که همیشه واسش جذاب باشی لباس تحریک کننده ارایش تحریک کننده و ... بعد هم دست نیافتنی براش بشی منظورم نمیدونم متوجه میشی یا نه

کلا سعی کن که بهت حریص بشه

غصه نخور این مسائل جزیی زندگین مهم نیستن مرور زمان حل میشن سعی که همیشه واسش جذاب باشی لباس ت ...

من همیشه ارایش کرده ام و تو خونه خیلی شیک میگردم جوری ک همسرم میگه تو همیشه اماده ی مهمونی هستی کم نمیذارم براش مخصوصا اینکه ب سختی بهم رسیدیم