2777
2789
ببخشید دیگه دستشویی هم میخواهین برین یه تاپیک بزنین. چطوره؟ دوستان راهنمایی میکنن.

چرا فک میکنی تاپیک و دغدغه تو مهم هستش و بقیه در حد دستشویی رفتن اهمیت داره؟

🧜‍♂️چرچیلم🧜‍♂️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید دیگه دستشویی هم میخواهین برین یه تاپیک بزنین. چطوره؟ دوستان راهنمایی میکنن.

چقدر بی ادبی...یه فکری به حال خودت کن

سوال بدی نپرسید

میخواد قیمت دستش بیاد گرون نخره...

همینجوریش گرونی داره بیداد میکنه آدم‌دیگه گرونتر جایی بهش نندازن

من آخرین بار ماه پیش بود ۹۰۰ گرفتم اسی جان

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

نمیدونم

خب نیم کیلو بخر تازه 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .