2777
2789

زیاد بهم میگفت دوست دارم

منم از این حرفاش خسته شده بودم جدا شدم😂😂😂😂😂

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
نامزد اینجا همون دوسپسره در موارد زیادی حتی خونوادهها در جریان نیستن میگه نامزدم حتی دیده شده پسره خ ...

نميري دختر 😂😂😂

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو دیگه 😈

خو ی حرفش کع حسابی ب دلم نشست این بود که تو رو ب اندازع مادرم دوست دارم و برام باارزشی 

☺️

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

عزیزم عشقممممم همه کسممممم دردوبلات بخوره توسرننم . . . . برگرفته ازکتاب دلفین هاپروازمیکنند ...

تعجب کردم جمله اخرو

منو که دیروز به خاطر ننه و خواهر خوایت بندازه بیرون از خونه

منم رنگ زدم بابام بیاد نمیدونم چرا یهوویی برگشت نطرش و به... خوری افتاد  

خودش اوردم تازه شبم اومد موند خونه‌مامانم اینا

نامزد اینجا همون دوسپسره در موارد زیادی حتی خونوادهها در جریان نیستن میگه نامزدم حتی دیده شده پسره خ ...

😂😂😂😂

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
خو ی حرفش کع حسابی ب دلم نشست این بود که تو رو ب اندازع مادرم دوست دارم و برام باارزشی  ☺️

😁😁افرین بابا به جایه تو من خر کیف شدم 😂😂

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜
وای چه شوهر فهمیده ای چه باشعور 😂😂

از دوران نامزدیمون مامانم بهش گفته بود ک تنها سرمایه ای ک میشه روش حساب باز کرد طلای بدون اجرت هست خلاصه از اونموقع تاحالا هرچقد پول پس انداز میکنه میگه برو طلا بگیر برا خودت😂پس خوبیه حرف گوش کن خداروشکر 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
😂😂

امضات يني چي 

مگه قبلا مسخره بودي😁😂

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘
😁😁افرین بابا به جایه تو من خر کیف شدم 😂😂

😂😂😂😂دیوونع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh