2777
2789
😂😂😂بهش اسکار بده😂 شوخی میکنم.خوشبخت بشی خانمی

فدات شم. 💛

اره باید ی جایزه خوبی براش در نظر بگیرم😁

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریودم🤣😅😅

خسته نباشی😂😂😂

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
اگه بیاد حتما☺😉

نمیگه دلتو خوش نکن بابا

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
نه بگووو😂😂😂

ی چیز دیگه گفتم

فدات شم. 💛 اره باید ی جایزه خوبی براش در نظر بگیرم😁

🌹🌷🌹🌷

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
نمیگه دلتو خوش نکن بابا

نا امیدم نکنین😀😀😀😀

تا اطلاع ثانوی ب نشانه پیروزی فقط لبخند میزنم😁😂😂😂😂😂😂✌✌....ولایت پیروز است هرکی دروغ بگه نابود است.... .گفتم در جریان باشید...تیکر بارداری نیس..انقدر کج نزن😂😉انقدر تو تاپیکام و پستام وول نخور لایک نکن آفتاب پرست😉✋من تورو شناختم دلقک😋
نا امیدم نکنین😀😀😀😀

والا خواستم بگم ک بیخود دلتو ب این چیزا خوش نکنی بعد بخوره تو ذوقت😛😛

والا خواستم بگم ک بیخود دلتو ب این چیزا خوش نکنی بعد بخوره تو ذوقت😛😛

زدی نابودم کردی🙁🙁🙁

😩😩😩هوووف

تا اطلاع ثانوی ب نشانه پیروزی فقط لبخند میزنم😁😂😂😂😂😂😂✌✌....ولایت پیروز است هرکی دروغ بگه نابود است.... .گفتم در جریان باشید...تیکر بارداری نیس..انقدر کج نزن😂😉انقدر تو تاپیکام و پستام وول نخور لایک نکن آفتاب پرست😉✋من تورو شناختم دلقک😋

گفت همه زندگیم فدای یه تار موت بعد اون تار موم رو بهم نشون داد...گفت این تار مو رو میگماااا

البته ایشون دوست پسرم بودن

شوهرم که فقط میگفت دیگی که واسه من نجوشه میخوام سَر سگ توش بجوشه

منظورش من بودم...