2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اولین دختری بودی ک عاشقش شدم

هیچکس مث تو نبود تا حالا برام (اخه درسته از بچگی با شوهرم دوس بودم ولی دوس دختر زیاد داشت ولی من سوگلی بودم) 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
همینک دست روم بلند نکنه ۲۴ باهام بحث نکنه خوبه

عزیزم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
خیلی خوبه خوش باشید😍

اره خيلي 😍

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘

اگر بخوام جنبه عاشقانه نرم جلو این حرفش رو خیلی دوست دارم عزیزم ی مقدار پول پس انداز کردم از حقوقم مونده برو بدش برای خودت طلا 😁😍

یا مثلا میگه بلند شو بریم برات لباس بخرم مثل اینکه امروز گرفته ای 😂

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
آیا در این سایت نامزد جزو همسر حساب میشود؟😐😂😂😂

نامزد اینجا همون دوسپسره در موارد زیادی حتی خونوادهها در جریان نیستن میگه نامزدم حتی دیده شده پسره خودش خبر نداره ولی میگه نامزد 😅

اگر بخوام جنبه عاشقانه نرم جلو این حرفش رو خیلی دوست دارم عزیزم ی مقدار پول پس انداز کردم از حقوقم م ...

وای چه شوهر فهمیده ای چه باشعور 😂😂

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜