2777
2789
عنوان

کی جفتش قدامی بوده .بچه وزنش خوب شد طبیعی زایمان کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 7399 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جفتم قدامی بود پسرم با وزن ۳۵۰۰ طبیعی دنیا اومد بارداری خیلی راحتی داشتم بدون هیچ مشکلی جفت قدا ...

خداروشکر 

ببخشید خودتون زایمانتون بدون درد بوده

اگه اطلاعاتی دارید بهم بگید 

فعلا که بریجه اگه طببعی بودم بدون درد زایمان کنم

خداروشکر  ببخشید خودتون زایمانتون بدون درد بوده اگه اطلاعاتی دارید بهم بگید  فعلا که بر ...

اره عزیزم اطلاعات کلی رو میتونی تو گوگل بخونی

اگر سوالی داشتی بعدش بپرس

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
این چرندیات رو ک تو این ور و اون ور میخونی رو باور نکن مگه قدامی چشه؟ منم قدامیم،چرا دنبال استرس الک ...

والا از خدامه مشکلی نباشه .زیاد حساس نیستم .ولی چون  حرکاتش رو احساس نمیکنم یا زیاد راحت نیستم میخولستم علتش رو بدونم ..زدم خصوصیات این جفت چیه

من  نشستن بیشتر از 5 دقیقه مخصوصا بعد غدا برام سخته نفس کم میارم یکم کار کنم زیر دلم درد میگیره ...

نه اصلا. ب نظرم ب جفتت ربطی نداره 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد