2777
2789
عنوان

کی جفتش قدامی بوده .بچه وزنش خوب شد طبیعی زایمان کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 7399 بازدید | 37 پست

من جفتم قدامی بود پسرم با وزن ۳۵۰۰ طبیعی دنیا اومد

بارداری خیلی راحتی داشتم بدون هیچ مشکلی

جفت قدامی هیچ مشکلی نداره الکی نگران نباشید

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
پس درستع  البته سزارین بدم نمیاد  ولی رشد بچه مهمه  نوشتع بود بچه جای رشد نداره

اینو نمی دونم ولب من دخترم ۲۷۰۰ دنیا امد سنم کم بود ولی پسرم ۲۴۰۰  نمی دونم چرا سه کیلو نشدن  ولی بارداری  هام سخت بودن

📌متولد ۷۷ نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چرندیات رو ک تو این ور و اون ور میخونی رو باور نکن مگه قدامی چشه؟ منم قدامیم،چرا دنبال استرس الک ...

همینجوی زدم عکسش رو ببینم چجوریه 

دیدم از صررهاش نوشتع .من 20 هفته 320 گرم بود جنین خوبه ..

یخورده اذیتم بهم میگن نباید توپنج ماه اینجور باشی 

نگران چی هستی؟یارو جفتش سر راهیه اینجوری نیست شما چتون شده؟!

یه جوری میگن انگار بیماریه😂

بابا نحوه قرار گیری جفته چقدر بعضیا الکی حساسن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
همینجوی زدم عکسش رو ببینم چجوریه  دیدم از صررهاش نوشتع .من 20 هفته 320 گرم بود جنین خوبه .. ی ...

اره خوبه وزنش

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
همینجوی زدم عکسش رو ببینم چجوریه  دیدم از صررهاش نوشتع .من 20 هفته 320 گرم بود جنین خوبه .. ی ...

منم 19 هفته 300 گرم بود 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

مهم وزن بچس ن وزن شما اونم وزنش واسه الان خوبه

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
نگران چی هستی؟یارو جفتش سر راهیه اینجوری نیست شما چتون شده؟!

سر راهی یعنی چی؟

تو سونو ان تی از اون یکی کوچکتر بود 

من الان هفته ی ۱۶ هستم همش منتظرم اون یکی تکون بخوره و با اون حرف می زنم اصلا انگار که این نیست بخاطر همین براش ناراحت میشم 

برای سزارینم که سخته 

اما این که لگداش اذیتم نمی کنه می گم خداروشکر حدافل یکیشون اذیت می کنه 

اینجوریه که میگم مظلومه

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘
سر راهی یعنی چی؟ تو سونو ان تی از اون یکی کوچکتر بود  من الان هفته ی ۱۶ هستم همش منتظرم اون ی ...

قدامیه شما تکونش اذیتتون نمیکنه؟😅آخیی برای منم قدامیه خوبه حرکاتش

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤