2777
2789
عنوان

هرکی پسر دوساله داره بیاد

325 بازدید | 43 پست

میخوام بدونم ایا پسربچه ها اینجورین؟بچه اینکاراش عادیه؟نگرانم

پسرم ورجه وورجش خیلی زیاده حرف نمیزنه حتی بابا ماما نمیگه کلمه های الکی ازخودش میگه که نمیفهمیم.تو مهمونیو بیرون جونمونو بالامیاره جوریکه پشیمون میشیم ازرفتن .مثلا تو مهمونی هی میدوعه غذانمیخوره همه چیو به هم میریزه.خونمون غذارو ثابت نمبخوره پرت میکنه میریزه همه جا.ظهرم نمیخواله یدفعه قبل شام غش میکنه.بشدت به مدرش وابستست.نمیذاره شبانازش کنم یابغلش کنم یابیروندستشوبگیریم.وقتی میگم نکن ننداز و... باز انجامش میده.واسه شما چجوریه؟😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی مشهد زندگی میکنه؟؟

حال دلم خوب نیست💔💔💔💔دلم گرفته😔ی صلوات واسه حاجتم بفرستید❤❤تیکرم واسه آرزومه بگو الهی آمین😍😍تا تموم نشده بهش برسم❤بگذار خیالت را راحت کنم دوس داشتنت مشروط ب هیچ شرطی نیست چه باشی و چه نباشی عاشقانه دوستت دارم❤💌❤💛خدایا خودت میدونی عاشقشم ❤💛قلب من پیش توئه، مراقبش باش💛❤💏💏

پسره من اهل ریخت وپاش نیست فقط همش کاسه و بشقاب و قابلمه و کفگیر دستشه....خیلی عاشق حمومه مدام داره دستشو میشوره یا با دستمال پاک میکنه بابا ماما نه نه و دایی و جوجه و چند تا کلمه میگه مثلا میگه ماما بریم....مهمونی بریم اولش عالیه اخراش خسته میشه.... تو خونه خودمون غذا نمیخوره خونه بقیه همه چی میخوره زودتر از 12 شبم نمیخابه....20 ماهشه 

غش یعنی از خستگی میخوابه ظهرها سرحاله نمیخوابه

آهان چیزی نیس عادیه پسرتون فقط حرف نزدنش میمونه ک اونم درست میشه کم کم باهاش خیلی حرف بزن ......... خیلی هم بهس نگو نکن بکن بزار خودش خسته میشه

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....