2777
2789
عنوان

کارآگاهای نی نی سایت بیان بگین قضیه چیه بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 37 پست

مشکوکه

ولی تو زندگیتو بچسب، اصلا شوهرتو از خودت دور نکن از نظر عاطفی

هر چی بوده شوهرت الان پیش توعه ، پس میخوادت

اون شاید یه زنیه ک در گذشته شوهرت رو میخواسته، و میخاد زندگیشو خراب کنه 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکوکه ولی تو زندگیتو بچسب، اصلا شوهرتو از خودت دور نکن از نظر عاطفی هر چی بوده شوهرت الان پیش توع ...

میدونی ازاینجا دلم میسوزه که منم یه مزاحم ازخدا بی خبر داشتم نمیدونی شوهرم چقدر سرکوفت میزد وچه حرفا که بهم نمیزد

حالا اگه تو گذشته هم چیزی بوده بعد این همه سال چی میخواد

نمیتونی پرینت تایم مکالمات و تعداد پیامک های ردو بدل شده بین همسرت و اون خانومو  بگیری؟که حداقل مطمئن شی شوهرت باهاش در ارتباط و مکالمه بوده 

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
از بلاک درش اورده بود میدونم قبلا هم زنگ زده که شوهرم بلاکش کرده وبه من دروغ گفته زنگ نزده

پس اگ دورغ گفته ی کاسه ای زیر  نیم کاسس

شمارشو بردار زنگش بزن بگو زنیکه ی بار دیگه مزاحم همسرم شدی زنگ میزنم شوهرت جمت کنه

عاقا یکی از فامیلامون اینکارو کردع بود خیلی  زود جواب گرفت

نمیتونی پرینت تایم مکالمات و تعداد پیامک های ردو بدل شده بین همسرت و اون خانومو  بگیری؟که حداقل ...

برای اینکار حکم قاضی و دادگاه رو میخواد. اگه سیم کارت به نام شوهرش باشه اصلا نمیتونه.

یا الله
میدونی ازاینجا دلم میسوزه که منم یه مزاحم ازخدا بی خبر داشتم نمیدونی شوهرم چقدر سرکوفت میزد وچه حرفا ...

پس احتمالا واسه همینه که میترسه بهت بگه

ولی تو هم اگه چیز بیشتری فهمیدی جبران کن تا کیف کنه

هر طرد شدنی، هدایت به مسیر دیگری است
میدونی ازاینجا دلم میسوزه که منم یه مزاحم ازخدا بی خبر داشتم نمیدونی شوهرم چقدر سرکوفت میزد وچه حرفا ...

آره عزیزم همه ی شوهرا همینن، منم به گوشیم یه مزاحم زنگ می زنه شوهرم اخماش میره تو هم

در صورتی که من هیچ گناهی ندارم 

ولی چون میدونم به خاطر حفظ زندگیمون و دوست داشتنه، به دل نمیگیرم. 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙