بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنونم گلم ...آخه انگار دوستمم نظر شمارو داشت همون طرح بالاشو گفت قدیمیه..
گل هم قشنگ اما طرح گلهای فانتزی بزن نه همش رز باشه
با مثلن طرح وسایل اشپزخونه رو پارچه اش رو بگیر بدوز
یا یاینچیزا منزیاد دید قشنگه
لالا لالا گل ریحون
دوتا فال و دوتا فنجون
توی فنجون تو لیلی
تو خط فال من مجنون
لالا لالا گل خشخاش
چه نازی داره تو چشماش
پر از نقاشیه خوابت
تو تنها فکر اونا باش
لالا لالا گل پونه
گل خوش رنگ بابونه
دیگه هیچکس تو این دنیا
سر قولش نمیمونه
لالا لالا شبه دیره
بببین ماهو داره میره
هزارتا قصه هم گفتم
چرا خوابت نمیگیره؟؟
گل هم قشنگ اما طرح گلهای فانتزی بزن نه همش رز باشه با مثلن طرح وسایل اشپزخونه رو پارچه اش رو ...
کابینتام تقزیبا شیری رنگه ولی من بیشتر از رنگ طوسی استفاده کردم فرش میز و پارچه ها و چندتا مدل این رنگی دارم ولی گفتم اگه این طرح باشه ست کنم چندتا چیز و باهاش ..ولی اینم که شما گفتی خیلی خوبه میتونم پارچه طرح آشپزخونه امو بزنم ..این به فکرم نرسیده بود ..بنظرت طرح طوسی بشه بالاش قشنگه
هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
واقعا ...یعنی سیاه بشه یا چی..منظورتونو متوجه نشدم
خب معمولا آشپزخونه چون اشپزی میکنیم دیوارا و کلا هر سطحی چربی و جرم می گیره حالا اگه پرده رنگ روشن باشه احتمالا کثیفی بیشتر نشون میده خودشو
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
خب معمولا آشپزخونه چون اشپزی میکنیم دیوارا و کلا هر سطحی چربی و جرم می گیره حالا اگه پرده رنگ روشن ب ...
آهان از او لحاظ نه من مشکلی ندارم آخه تو آشپزخونه خودم یه آشپزخونه مخفی جدا دارم که اونجا آشپزی میکنم ...اگرم همونجا آشپزی کنم فاصله پرده زیاده با گازو هود و اینا ...این پنجره سمت تراس
هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود
آهان از او لحاظ نه من مشکلی ندارم آخه تو آشپزخونه خودم یه آشپزخونه مخفی جدا دارم که اونجا آشپزی میکن ...
خب پس عالیه👍 به نظرم همین عکسی که گذاشتی خوشگله