2777
2789
عنوان

پرده آشپزخونه 😆 بیایین نظر بدین خانمای شیک 😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 45 پست
نه بالاش بجای صورتی گل طوسی رنگ باشه ..اگه گلم نبود مثلا طرح طوسی ...پایینش سفید 

اگه طوسی با آشپزخونه ات ست میشه میتونی استفاده کنی خوب میشه عزیزم .

ولی این گلای صورتی جلوه ش بیشتره و حس خوبی داره 

واســـہ یـــہ ســامـــورایـــی ، همـــہ جــا ژاپـنـــہ 😎😐😅
خب پس عالیه👍 به نظرم همین عکسی که گذاشتی خوشگله

ممنونم گلم😍  ...من علاقه خاصی به رنگ سفید دارم کلا 

همه نظرا مثبت بود حتما میخرمش 😍😘😚

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم گلم😍  ...من علاقه خاصی به رنگ سفید دارم کلا  همه نظرا مثبت بود حتما میخرمش 😍😘😚

بسلامتی و با دل خوش😍

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
اگه طوسی با آشپزخونه ات ست میشه میتونی استفاده کنی خوب میشه عزیزم . ولی این گلای صورتی جلوه ش بیشتر ...

نظرخودمم این بود که صورتی گرفتم چندتا از وسایل آشپزخونه امم این رنگی بخرم که بامزه بشه ...

ممنونم دوستم خیلی خوشحال شدم ...کلی ذوق دارم برم سفارش بدم😍😘

سلامت باشی دوستم ..ممنون بابت راهنماییت 😍😘

قربونت خواهش میکنم گلم🌹

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
نظرخودمم این بود که صورتی گرفتم چندتا از وسایل آشپزخونه امم این رنگی بخرم که بامزه بشه ... ممنونم د ...

عزیزم منم ذوق کردم از ذوقت .

اگه گرفتی حتما عکسشو بزار منم تگ کن ببینم 😍😍😍

گفتی بعضی از وسیله های اشپزخونه ات طوسیه نگران اون نباش چون طوسی یه رنگ خنساس همه چی بهش میاد .

ولی اگه خیلی اصرار داری که پرده هم هم رنگ فرش و اینا بشه میتونی به جای اون طرح صورتی طوسی گلدار یه حتی ساده استفاده کنی 

در هر صورت خیلی خوشگل میشه عزیزم .نگران نباش😘❤

عزیزم منم ذوق کردم از ذوقت . اگه گرفتی حتما عکسشو بزار منم تگ کن ببینم 😍😍😍 گفتی بعضی از وسیله ه ...

مرسی دوست جونم ...خیلی کیف کردم از نظرت ..حتما عکسشو میذارم🙌منم به نظرم همین صورتی خوبه😍😘

مرسی دوست جونم ...خیلی کیف کردم از نظرت ..حتما عکسشو میذارم🙌منم به نظرم همین صورتی خوبه😍😘

خواهش میکنم عزیزم .

پیشاپیش مبارکت باشه ❤💚💜💙💛

کابینتام تقزیبا شیری رنگه ولی من بیشتر از رنگ طوسی استفاده کردم فرش میز و پارچه ها و چندتا مدل این ر ...

خود پارچه رو طوسی بزار طرح بالا رو زمینه شیری بزار با طرح های دیگه که به دکورت بخوره 

لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟
خود پارچه رو طوسی بزار طرح بالا رو زمینه شیری بزار با طرح های دیگه که به دکورت بخوره 

به خواهرمم گفتم نظرشما رو داشت 

ممنونم از راهنماییت 😍😘😚

به خواهرمم گفتم نظرشما رو داشت  ممنونم از راهنماییت 😍😘😚

انجام دادی عکس بده ببینیم چطور میشه

لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟