2777
2789

من توهفته ١٨ هستم رفتم سنو انومالي و اكو قلب جنين 

ولي ازمايشي ندادم شنيدم غربالگري دوم ازمايش خون هم داره چرا دكتر براي من ننوشته ازمايش ؟؟!!

فقط غربالگري اول ازمايش دادم اين اشكالي داره؟؟!!

کاش بهش میگفتی فکرکنم ازمایش خونش هپاتیته.ک ازمایش میدی ببینن خدای نکرده هپاتیت داره یان

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمایش داره !نمیدونم چرا دکترت ننوشته!من یکی از ریسک هام تو همون ازمایش بالا بود

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!

من ازمایش اولیم اوکی بود دومی رو برام ننوشته گفته فقط جواب سونو رو برام بیار.حتما تو اولی مشکل نداشتی عزیزم

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
کاش بهش میگفتی فکرکنم ازمایش خونش هپاتیته.ک ازمایش میدی ببینن خدای نکرده هپاتیت داره یان

من اصلا نميدونستم ازمايش داره العان تو ني نيدسايت فهميدم حالا چيكار كنم؟؟😔😔

بعصی دکترا اگه غربال اول مشکل داشته باشه مینویسن بعضی دکترا مثل دکترمن کلا واسه همه مینویسن .چیز ضرو ...

نه خداروشكر ازمايش غربال اولم همه چيز خوب بود مشكلي نبود 

نه اشکال نداره اگر آزمایش اولت اوکی باشه بعضی دکترا دیگه دومی رو نمینویسن

يعني چون غربال اول مشكل نداشته ازمايش ننوشته؟؟ خيلي نگرانم چون ديگه هفته اي كه بايد ازمايش ميدادم هم گذشته 😔😔😔