2777
2789

مامانای عزیز من حدود ده روز عقب افتادن پریود شدم،میخوام بدونم کسایی که تجربه منو داشتن بعداز چه مدتی باردار شدن؟؟ این تاخیرا و یهو پریود شدنا میتونه نشونه چی باشه نمیخوام بعد چند ماه که این اتفاق برام افتاد برم سراغ دکتر و زمان و از دست بدم. کسایی که تجربه بارداری با این شرایط دارن لطفا بیان صحبت کنن و بگن چندوقت بعدش باردار شدن 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان    هی چرخی بزن در من و دل را بتکان    این هم نفسی چ حس  حالی دارد     در پیکر من دو قلب دارد ضربان     
من معمولا پریودم منظم بود ولی از وقتی اقدام کردم هر ماه چند روز عقب مینداختم ،الانم باردارم

چند روز عقب مینداختی معمولا؟ چند وقت بعدش باردار شدی؟ طولانی مدت بارداری پیش میاد ؟

میدونی من چیزی که داره نگرانم میکنه اینکه که نکنه این نشونه چیزیه که باید بدونم و سریع برای تقویت یا درمان یا هرچیزی اقدام کنم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان    هی چرخی بزن در من و دل را بتکان    این هم نفسی چ حس  حالی دارد     در پیکر من دو قلب دارد ضربان     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند روز عقب مینداختی معمولا؟ چند وقت بعدش باردار شدی؟ طولانی مدت بارداری پیش میاد ؟ میدونی من چیزی ...

تا یک هفته هم عقب می افتاد،تقریبا 7ماه اقدام داشتم،متخصص طب سنتی هم رفتم و موادی که تخمدانو تقویت کنه استفاده میکردم و بادکش تخمدان انجام دادم ,دکتر زنان هم رفتم و سونو و آزمایش انجام دادم و هیچ مشکلی نداشتم ولی نمیشد تقریبا دو ماه آخر هم قرص لتروزول استفاده کردم و ماه آخر اصلا به بارداری فکر نمی‌کردم و ذهنم درگیر چیزایه دیگه بود که باردار شدم،استرس از همه چی بدتره اصلا استرس نداشته باش

[QUOTE=139025441]تا یک هفته هم عقب می افتاد،تقریبا 7ماه اقدام داشتم،متخصص طب سنتی هم رفتم و موادی که تخمدانو تقویت کن ...

باهات موافقم من که ماه اول اقدامم بود و بعد ده روز پریود شدم اصولا اصلا آدم استرسی نیستم ولی جوری هم نیست که بیخیال باشم بشینم ببینم کی باردار باشم رو حساب همین قبل بارداری دکتر رفتم کلی چکاپ و آزمایش رفتم خداروشکر دکترم گفت مشکلی نداری و میتونی باردار بشی و بعد اقدام کردم. ولی میدونستم توی این مسیر کلی ماجرا پیش میاد و باید راه حلشو پیدا کنم نه اینکه صبر کنم ببینم کی باردار بشم. اولین چیزی که باهاش روبرو شدم همین عقب افتادن و پریودی بعدش بود. 

علتشو نمیدونم چی میتونه باشه اگه طبیعیه و با این تاخیرا تخمدان و رحم داره آماده میشه که هیچ. ولی اگه چیزی هست برم دنبالش 

از سه ماه قبل از بارداری قرص فولیک اسید بخور،دکتر هم برو ببین مشکلی نداشته باشی که خیالت راحت شه

من فولیک اسید خوردم و d3دارم میخورم 

از وقتی هم که برای بارداری اقدام کرده بودم هر ماه نزدیک پریودم علائم بارداریو داشتم ولی پریود میشدم

منم این ماه علائم پریودی و سری علایم جدید داشتم ولی شدم ایشالا ماه بعد و نشد ماه های دیگه ایشالاااا مامان بشم 

منم این ماه علائم پریودی و سری علایم جدید داشتم ولی شدم ایشالا ماه بعد و نشد ماه های دیگه ایشالاااا ...

من ماه دوم اقدامم ماه اول ۸ روز عقب انداختم الانم فعلا ۴ روز

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره

8 روز ! پس نزدیکی به زمان من. توی اون 8 روز بی بی چک زدی؟ من اصلا نزدم گذاشته بودم دقیقا ده روز بشه بعد بی بی بزارم دقیقا همون روز شدم 

الان که چهار روز گذشته بی بی گذاشتی ببینی ؟

8 روز ! پس نزدیکی به زمان من. توی اون 8 روز بی بی چک زدی؟ من اصلا نزدم گذاشته بودم دقیقا ده روز بشه ...

ازمایش خون رفتم دادم منفی بود دقیقا ۴ روز بعد موعد

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره