2777
2789

من تو اقدامم یک روز از پریم گذشته ولی همچنان کمر درد شدید دارم بعضن هم شکمم درد می کنه به نظر شما حامله ام همش هم احساس می کنم خدایی نکرده پری دارم میشم ترا خدا راهنماییم کنین بعد چهار سال دارم عذاب می کشم از بس بی بی چک زدم قبلنا می ترسم الانم بزنم چکار کنم 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو بیخیال بگیر هرچی که استرس داشته باشی بیشتر احتمال ازدست دادن جنین رو میبری بالا استرس نداشته ب ...

میخام ولی دست خودم نیست راز و نیاز می کنم که اینبار باردار بشم لطفن برام دعا کنین خاهش می کنم 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 
امکان دار باردار باشی انشالله ک هستی 

ترا خدا خدا از دهنت بشنوه شما تجربه داشتین یعنی خیلی پریشانم

احتمالش هست من ماهی که باردار شدم همه ی علائم رو داشتم کمر درد و خستگی و دل درد اما نشدم و باردار بودم

انشاالله همونی بشه که دوست داری و دلت شاد بشه🌹🌹

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
فک نمیکن م باردار باشی،اصن نباید جنین شکل بگیره بعد کمر درد بگیری؟!😐

واقعن خدایا این بار حرفمو بشنوه خاهش می کنم 

احتمالش هست من ماهی که باردار شدم همه ی علائم رو داشتم کمر درد و خستگی و دل درد اما نشدم و باردار بو ...

خدا از دهنت بشنوه از ترسم بی بی چک هم نزدم چه منفیهایی که ندیدم برام دعا کن 

فک نمیکن م باردار باشی،اصن نباید جنین شکل بگیره بعد کمر درد بگیری؟!😐

چ ربطی داره؟! مگه تو پریود جنین داریم ک کمردرد و دلدرد میگیریم؟! تغییرات هورمونیه

اسی من دلدرد و کمردرد پری داشتم از موعد پریودم تا مدتها، همش منتظر بودم پری شم ولی باردار بودم، اوایل علائم پریود و بارداری خیلی شبیهن

عزیزم قرص ویتامین E بگیر یک روزدر میان هم خودت بخور و هم همسرت آجیل و اینا هم بخورید  قرص ویتا ...

باشه ممنون خدا کنه خبر خبو بگم اینجا 

باشه ممنون خدا کنه خبر خبو بگم اینجا 

انشاالله🤲🌹🌹

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم