من تو اقدامم یک روز از پریم گذشته ولی همچنان کمر درد شدید دارم بعضن هم شکمم درد می کنه به نظر شما حامله ام همش هم احساس می کنم خدایی نکرده پری دارم میشم ترا خدا راهنماییم کنین بعد چهار سال دارم عذاب می کشم از بس بی بی چک زدم قبلنا می ترسم الانم بزنم چکار کنم
میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
احتمالش هست من ماهی که باردار شدم همه ی علائم رو داشتم کمر درد و خستگی و دل درد اما نشدم و باردار بودم
انشاالله همونی بشه که دوست داری و دلت شاد بشه🌹🌹
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
سلام. منم زمان بارداری پسرم تمام علائم پریود رو داشتم (دل درد کمر درد).تند تند خودم رو چک میکردم فکر میکردم پریود دارم میشم.بی بی هم منفی بود.اما باردار بودم.
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم