2777
2789
عنوان

ترا خدا یه لحظه بیاین خیلی واجبه دارم دق می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 30 پست
چ ربطی داره؟! مگه تو پریود جنین داریم ک کمردرد و دلدرد میگیریم؟! تغییرات هورمونیه اسی من دلدرد و کم ...

واقعن ترا خدا کاش که منم باردار بشم و هنه این دردا رو با جون و دل خریدارم فقد حامله بشم خدا کنه ولی هی می ترسم چون هنش احساس می کنم دارم پری میشم 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 
ترا خدا خدا از دهنت بشنوه شما تجربه داشتین یعنی خیلی پریشانم

ار من اوایل بارداری دل درد داشتم کمرم هم گاهی می گرفت انشالله بارداری .دعا کن بچم ب وقتش و سالم دنیا بیاد  ی بارداری نا موفق داشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ باردار باشی نباید ویتامین ای بخوری

نمی دونم که بی بی چک نزدم فقد علائممو گفتم 

میشه برا باردار شدنم یه صلوات بفرستین بعد چهار سال انتظار و زخم زبونا دعا کنین باردار بشم حال دلم خرابه 
ار من اوایل بارداری دل درد داشتم کمرم هم گاهی می گرفت انشالله بارداری .دعا بچم ب وقتش و سالم دنیا بی ...

انشاالله اینبار با موفق و ارامش به دنیا بیاریش منم حامله بشم خدایا خاهش می کنم ازت 

[QUOTE=138982643]سلام. منم زمان بارداری پسرم تمام علائم پریود رو داشتم (دل درد کمر درد).تند تند خودم رو چک میکردم فکر ...[/QUOTEچن روز بعد بی بی زدی که منفی نشلن داد اخه اینجا دیدم خیلیا قبل موعود زدن و مثبت بوده 

فقط باید بیخیال باشی استرس برا باردار شدن سم

نمی تونم دست خودم نیست 

دقیق یادم نیست.فکرکنم دوهفته بعد

وای دو هفته رو چجور صبر کردی من یک روز وقتم گذشته به نظرت بی بی بزنم درست نشون میده 

واقعن ترا خدا کاش که منم باردار بشم و هنه این دردا رو با جون و دل خریدارم فقد حامله بشم خدا کنه ولی ...

ان شاالله هستی عزیزم

یه بیبی بزن ، اگه منفی شد ک بازم صبر میکنی ببینی چی پیش میاد

ان شاالله هستی عزیزم یه بیبی بزن ، اگه منفی شد ک بازم صبر میکنی ببینی چی پیش میاد

ممنون میشه برا باردار شدنم یه ایت الکرسی بخونی ممنون

به نظرم بستگی به این داره که کی باردار شده باشی اگه بلافاصله بعد از پریودی قبلیت باردار شده باشی نشو ...

ممنونم میشه برا باردار شدنم ایت الکرسی بخونی