2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کلا عقد و عروسی ۲۴ میلیومن جمع شد سال ۹۲ _۹۳

همشو دادم همسرم 

فقط برای خودم‌ی نیم ست حدود ۴ تومن خریدم که اونم سال بعدش فروختم ☹

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

من دختر عموم ۱۵۰ میلیون خرج کرد دقیقا ی میلیارد در اومد😐هنوزم بهش حسودی میکنم☹

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

نمیدونم چون پدرشوهرم گرفت حتی کادوهای خواهر و برادر شوهرامو

هنوزم دقیق نمیدونم خواهر برادرای شوهرم چقدر کادو بهمون دادن😑😑😑😑😶😶😶😶🙄🙄🙄

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
من کلا عقد و عروسی ۲۴ میلیومن جمع شد سال ۹۲ _۹۳ همشو دادم همسرم  فقط برای خودم‌ی نیم ست حدود ...

پس زیاد درمیاد فامیلای من میدونم زیاد میدن ولی فامیلای همسرمو نمیدونم

خـدایی کـه بـه شـدت کـافیـست💫
واقعا؟

منم هیچی اصلا الان 6 ماهه عروسی کردم برادر شوهرام هنوز هدیه ندادن

برام دعا کنید نی‌نی م سالم باشه برای سلامتیش حمد بخونید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
نمیدونم چون پدرشوهرم گرفت حتی کادوهای خواهر و برادر شوهرامو هنوزم دقیق نمیدونم خواهر برادرای شوهرم ...

چقدر بی فرهنگ،واقعا!!

خـدایی کـه بـه شـدت کـافیـست💫

با سكه و طلا٢٠ خانواده همسرم خيلييي كم كادو دادن من دوستم سكه داد ولي خاله ها شوهرم نصف دوستم كادو دادن!!!!... البته سال٩٥ كه سكه ربع ٢٥٠ هزارتومن بود... گذاشتيم بانك ٣٠ تومن وام گرفتيم شد ٥٠ تومن خودمم ٣٠ تومن پس اندازم بود قرار بود خونه پيش خريد كنيم كه..... قيمتا نجومي شد و.... پولمون بي ارزش!

نمیدونم چون پدرشوهرم گرفت حتی کادوهای خواهر و برادر شوهرامو هنوزم دقیق نمیدونم خواهر برادرای شوهرم ...

البته منظورم هدیه های طرف شوهرم هست

فامیلای خودمم نمیدونم دقیقا

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘