2777
2789

سلام عزیزانم   

لطفا یه اسم پسرونه خوشکل برای نی نیم پیشنهاد بدین  

توروخدا از این اسمایی نگید که معلوم نیست دخترن یا پسر   

راستی گل پسرم هم سید هست و اسمی پیشنهاد بدین که به "سید" هم بیاد  

فامیلش هم هاشمیه   

انشالله که دامن همه منتظرا هم به زودی سبز بشه   

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سید جواد هاشمی  

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
پسر تو دل منم سیده😍 اسمش رو گذاشتم سید محمد علی

خداحفظش کنه

آرزوی من برای شما خاطره ست😍😍😍

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 

سید سامیار هاشمی😍😍😍

سید امیرسام هاشمی😍😍😍😍😛

سید محمد حسین هاشمی

سید محمدطاها هاشمی

سید امیرعلی هاشمی

سید امیرمهدی هاشمی

سید محمدسام هاشمی😍😍😍😍😍

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم)