2777
2789
عنوان

خانمهایی که ریزش مو داشتن و خوب شده بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دوره ۳ ماهه قرص floxi ساخت پاریس من با هیچی خوب نشدم جز این قرص خیلی دکتر رفتم طب سنتی هم رفتم ا ...

وای من یکی دوماهه به شدت ریزش مو پیدا کردم خیلی تو فکرم😔😔

روزگار چه زم اخوی چه زم اجوری استاره بخت مونه بردی به کوری  🖤💔
ببين عزيزم اين محلول اسمش لوسيون ضد ريزش نلا هستش ,موهات مثل روز اول ميشه .سوالي داشتي در خدمتم  ...

ممنونم گه گفتی ،لطف میکنی بگی باید ب مو خشک بزنی یا بعد حمام؟چن بار در هفته؟یا هر روز چطور؟

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
از داروخانه ,دو دوره استفاده كني متوجه رشد موهاي ريخته شده ميشي 

خیلی ممنون دعات میکنم خداکنه تاثیر بذاره ،اونقد موهام میریزه که شوهرم استرسشو گرفته😅😅

شما استفاده کردی مشکلی ایجاد نکرد؟؟ دستورالعمل استفادشو داره؟

من خودم استفاده كردم هم خودم هم اطرافيانم ,اصلا مشكلي نداره .دو بار در روز صبح و شب ميزني جاهايي ك خيلي ريخته و كم شده رو بذار تو الويت 

من خودم استفاده كردم هم خودم هم اطرافيانم ,اصلا مشكلي نداره .دو بار در روز صبح و شب ميزني جاهايي ك خ ...

خیییلی ممنونم خداخیرت بده عزیزم💓😘

ممنونم گه گفتی ،لطف میکنی بگی باید ب مو خشک بزنی یا بعد حمام؟چن بار در هفته؟یا هر روز چطور؟

اصلا ربطي به موي خشك و معلولي نداره عزيزم .اين محلول نه بو داره نه روغنيه ك نياز به شستشو باشه ,صبح و شب بزن جاهايي ك خيلي ريخته و كم شده مثل جلوي مو ,هر روز بزن دو دوره استفاده كن هر وقت موهات به حد دلخواهت شد قطعش كن مو وابسته نميشه ,اين محلول شيميايي نيست ك قطعش كني بازم بريزه