2777
2789

من 2 تا رو می شناسم که کارشون عالیه

1- دکتر آزاده ابراهیم فینی 

2- دکتر یاسر حمیدیان

بقیه هم شاید خوب باشن اما این 2 تا برای سونوگرافی های غربالگری و کیست های سینه کارشون دقیق و خوبه

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم سينه دارم هم رحم تخمدان هم كليه مثانه..نوبت دهيشون چطوره؟

خواهرم برای کیست سینه پیش دکتر آزاده ابراهیم فینی میرفت تشخیصش خوب و دقیق بود.

دکتر حمیدیان رو برای غربالگری می رفتم عالی بود

اینا رو باید زنگ بزنی بپرسی دکتر حمدیان که سرش شلوغه فکر کنم 3 هفته یک ماه وقت بده

دکتر خانومه رو هم نمی دونم

به هر حال شماره شون رو از 118 بگیرید و بپرسید

آره الان نسل امیده پس کارش خوبه خیالم راحت؟ 

اگه یاسر حمدیان باشه همونی که قبلا کاشون بود، عالیه

توی کاشون به نام بود. خیلی خوب بود. برای غربالگری حرف اول رو می زد خیلی ها پیشش می اومدن 

اگه یاسر حمدیان باشه همونی که قبلا کاشون بود، عالیه توی کاشون به نام بود. خیلی خوب بود. برای غربالگ ...

عزیزم من امروز پیششون رفتم واقعا همون دکتر حمیدیان بود. غربالگری اولم بود ولی همش میگفت شکمت گوشتی و رحمت عقبه تصاویر واضح نیست بماند چقدر اذیت شدم و 5 و 6 بار توی ده ساعت رفتم وخوابیدم و دید وباز گفت خانم برو صبرکن. اما آخرش گفت ضخامت تیغه گردنش خوبه به چشم میبینم اما نمیتونم تعیین کنم عددشو بس که تصویر ناواضح اما بار پنجم دیگه با بدبختی تعیین کرد و گفت فعلا سونوت مشکل نداره تا ببینیم آزمایش چی میشه اما آخرش گفت به احتمال زیاد پسره چقدر میشه بهش اطمینان کرد ببخشید هی سوال میپرسما

عزیزم من امروز پیششون رفتم واقعا همون دکتر حمیدیان بود. غربالگری اولم بود ولی همش میگفت شکمت گوشتی و ...

راستش دکتر حمیدیان توی کاشون درجه یک بودند اما توی تهران شاید کسی بهتر از ایشون باشه. توی کاشان همه ایشان را قابل اعتمادتر از جاهای دیگه می دونستند. دکتر زنان هم توصیه می کردند پبش ایشون بریم.

من تیغه بینی بچم عددش کمتر بود هر دو هفته یک بار برای سونو پیشش می رفتم. 

اما اگه میخواید از سلامت بچه تون کامل مطمئن باشید میتونید آزمایش سل فری بدید. من این آزمایش رو دادم.