2777
2789
عنوان

رفتار درست

174 بازدید | 23 پست

رفتار درست با آدم دروغگو چیه .اگه یکی همش با دروغ خودشو بالا بکشه از مدرکو لباسو وسیله ی منزل از همه چیز با دروغ تعریف کنه صد هزار تومن هزینه برای لباسشو یه میلیون بگه ،قیمت وسایلشو چند برابر کنه ،حتی قدشو یا رسوماتشو هم دروغ بگه چه رفتاری باهاش میکنید ،اینم بگم که شما اصلا راجع به کاراش کنجکاوی و پرسش نداشته باشید و خودش بیاد بگه چیو میرسونه؟این آدم هیچ علاقه ای به من نداره تا یکی از من تعریف کنه همونجا حالش بد میشه ولی خیلی به من میچسبه و تعریف‌های فضایی از خودش می‌کنه منم هیچ واکنش نشون نمیدم ولی احساس میکنم منو خر فرض می‌کنه ،همش دوروغای شاخ دار میگه ؟ چی کار کنم بیخیالم بشه اصلا حوصلشو ندارم؟

جاریته؟

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بست

ی داره نسبتا باهاش چی باش

نمیدونم از کجا پیدات شد   توجاییکه همه چی دراماتیک باشه.     فکرشم نمی کردم بشه باتو.      رابطمون انقدر رمانتیک باشه.  اگه دوست داری یک فاتحه برای مامانم بفرست😥مرسی ازتون😘. کنکوریای تجربی سوالی دارین درخدمتم
بله

اصلا تابلوئه بدجور.جفت جاریای منم اینجورین الان یه دروغ میگن دو دقیقه بعد یادشون میره یه چیز دیگه میگن منم واقعا خندم میگیره و دلم میسوزه براشون گناه دارن😂😂😂😂

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
بله

جاری مم اینجوری سر اینکه منو خیلی دوس دارن خانواده شوهرم باهشون قهر کرده😆

انقد خوشحالم دیگه نمیبینمش انقد خوشحالم که نگو ایشالله قسمت شما گلم😍😍

خداجونم میشه به منم نی نی بدی؟🥲(یکسال و نیمه منتظرم)
اصلا تابلوئه بدجور.جفت جاریای منم اینجورین الان یه دروغ میگن دو دقیقه بعد یادشون میره یه چیز دیگه می ...

خوب چرا ؟ چرا یه آدم باید انقد حقیر باشه ؟ من اصلا بهش محل نمیدم ولی همش میچسبع من پزاشو میده بعد پا میشه میره یعنی فقط برای پز دادن پیشم میشینه چشونه اینا ؟

جاری

پس مهم نیست بابا فقط بخند بهش😁😁😁

نمیدونم از کجا پیدات شد   توجاییکه همه چی دراماتیک باشه.     فکرشم نمی کردم بشه باتو.      رابطمون انقدر رمانتیک باشه.  اگه دوست داری یک فاتحه برای مامانم بفرست😥مرسی ازتون😘. کنکوریای تجربی سوالی دارین درخدمتم
جاری

اینها که گفتی خصوصیات یه حاری بود 

به نظر من به خرفاش گوش نده وسط تعریف کردن پاشو برو یا جوری رفتار کن بفهمهاصلا برات مهم نیست یا گوش نمیدی گاهی یه چیزی که عحیب گفت مثلا گفت فلان لباس این قیمت یه حالتی بگیر و بگو این لباس  این قیمت ؟و به نیشخند بزن بگو والا چی بگم که متوجه بشه قیمتها دستته یا اون نا اگاه به نظر بیاد

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
خوب چرا ؟ چرا یه آدم باید انقد حقیر باشه ؟ من اصلا بهش محل نمیدم ولی همش میچسبع من پزاشو میده بعد پا ...

خب وقتی در حدم نیستن مجبورن با دروغ خودشونو خوب نشون بدن که نمیشه و ضایع میشن😁😁

جلوش میخندم ولی حس می‌کنه با یه آدم کور طرفه .می‌خوام واسه یه بار جمش کنم

ایندفعه وقتی قیمت جنسی بالاتر گفت. بگو بهت انداختن همین سرکوچه نصف قیمت میدن یا وقتی ازقیافش تعریف کرد بگو کی بهت گفته. خواسته بهت اطمینان به نفس بده😂😂