2777
2789
عنوان

رفتار درست

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 23 پست
اینها که گفتی خصوصیات یه حاری بود  به نظر من به خرفاش گوش نده وسط تعریف کردن پاشو برو یا جوری ...

آره دقیقا باید همین کارو کنم ،ولی اکثر مواقع همینطورم حرف که میزنه نگاش نمیکنم و بی تفاوتم ولی اون از رو نمیره منم نمی‌خوام رومون تو هم باز بشه چون یه مقدار پر رو و بی ادبه اگه باهاش دهن به دهن بدم خودم کوچیک میشم چون مطمینا نمیتونم مثل اون بی ادبی کنم ،ولی اون وام نمیکنه از کنار همسرش بلند میشه میاد پیشه من دروغشو میگه منم بی محلی میکنم به حرفاش بعد پا میشه میشینه پیشه شوهرش ، انگار پز دادن به من ارومش می‌کنه واکنش منم براش مهم نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دقیقا باید همین کارو کنم ،ولی اکثر مواقع همینطورم حرف که میزنه نگاش نمیکنم و بی تفاوتم ولی اون ا ...

چرا اگر واکنشت با خوتسردی چیزی باشه که یعنی از رو نااگاهی یه چیز بهش انداختن و اون چیزی که بزرگش میکنه از تظر شما خیلی ارزشمند نیست کوتاه میاد کم‌کم 

اینکه  همیشه فقط بشنوی بی عکس العمل فکر میکنه سوزونده که حرف نمیزنی گاهی یه نیشخند یا یه سر تکون دادن  به همش میریزه حسابی کافیه یه قیمت بالا میگه بگی چی اینو اینقدر خریدی  ؟...

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
یه بار این کارو کردم نشست پیشم بازیمو نگاه میکرد نظر میداد 😶

نمیدونم والله دیگ من تجربه جاری ندارم برادرشوهرم هنوز مجرد ولی من خودم آدمیم ک اگ کسی بخواد اینجوری ببخشید میگم پیش خودش بگ طرف حالیش نیس منم هی دروغ بگم طی یک حرکت بالاخره حالشو میگیرم ک فلانی خر خودتی

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤
نمیدونم والله دیگ من تجربه جاری ندارم برادرشوهرم هنوز مجرد ولی من خودم آدمیم ک اگ کسی بخواد اینجوری ...

کار درستی میکنید ولی این خانم خیلی عجیبه نمی‌دونم ازش بدم بیاد یا دلم براش بسوزه یه چند باری خواستم ضایعش کنم مثلا رفتم خونشون گفتم فلان وسیلت کو ، برگشت گفت به درد نمی‌خورد رد کردم رفت ، خیلی با اعتماد به نفس بالا و لبخند زنان بدونه اینکه احساس کنه ضایع شده به رفتارش ادامه داد ، یا به بار جلوی شوهرش به روش آوردم گفتم مراقب کیفت باش مارکه یه وقت نزنن کیفه یه میلیونیتو ،شوهرش تعجب کرد ازش پرسید این چی میگه ، این خانم یه لبخند زد و بیخیال انگار نه انگار ،اصلا موجود عجیبیه 

کار درستی میکنید ولی این خانم خیلی عجیبه نمی‌دونم ازش بدم بیاد یا دلم براش بسوزه یه چند باری خواستم ...

حتما کمبود دار اینکارارو میکن مثلا میخواد جلب توجه کنه

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤