2777
2789
عنوان

چرا نمی تونم عادی بشم؟ :(

132 بازدید | 18 پست

بچه ها من از اول کرونا استرس شدید داشتم همش حس می کنم قراره خودم یا خانواده ام بمیریم.بعد از چند ماه یکی دو بار با ماشین رفتم بیرون اوضاع عادی شهر و ملت بدون ماسکو دیدم الان هر بار مامانم میره بیرون استرسم بیشتر میشه.شهرمون هم وضعیت قرمز شده جدیدا.

نمیتونم درس بخونم یا کار مفیدی انجام بدم به نظرتون چیکار کنم زندگیم یه کم عادی بشه و کمتر فکر کنم بهش؟

تویی که اینو میخونی، امیدوارم به همه آرزو هات برسی

کدوم شهری

نمیدونم از کجا پیدات شد   توجاییکه همه چی دراماتیک باشه.     فکرشم نمی کردم بشه باتو.      رابطمون انقدر رمانتیک باشه.  اگه دوست داری یک فاتحه برای مامانم بفرست😥مرسی ازتون😘. کنکوریای تجربی سوالی دارین درخدمتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو با کارای دیگه سرگرم کن ک بهش فکر نکنی چون غیر از دعا کاری از دستمون بر نمیاد فقط استرس و اضطرا ...

ببین اصلا ذهنم سمت هیچ چیز دیگه ای نمیره.من قبل از این اوضاع روزی 10 ساعتی درس میخوندم الان نمیشه

من اولش مثل شما بودم با اينكه استانمون اول اوضاش خوب بود كم كم ترسم كمتر شد تا الان كه كاملا دارم عادي زندگي ميكنم (البته يه سري كارا مثل دكتر پوستو هنوز ميترسم انجام بدم)تازه الان وضعيت استانمون از همه جا بدتره جالبه ولي من اصلا نميترسم ديگه

من اولش مثل شما بودم با اينكه استانمون اول اوضاش خوب بود كم كم ترسم كمتر شد تا الان كه كاملا دارم عا ...

چجوری بیخیال شدی؟

چجوری بیخیال شدی؟

خيلي چيزا موثر بود كه خيلي طولاني ميشه برات بگم،اولين اتفاق فوت يكي از فاميلامون بود كه بخاطر ترس از كرونا دكتر نرفت و به دليل يه زخم معده ساده فوت كرد فهميدم ترسيدن خيلي مضره و تاثيري توي جلوگيري از اتفاق بد نميزاره دوميش ديدن برنامه زندگي پس از زندگي بود كه ترسمو از مرگ كمتر كرد سوميش شنيدن خبر كرونا گرفتن آشنايان كه هيچيشون نبوده و علايم خاصي نداشتن چهارميش رفتنم پيش مشاور