2777
2789
عنوان

پسرم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا همینه این کارارو میکنم. ماست میدم بشقابو میذارم‌جلوش در کنارش خودمم میذارم دهنش ولی نهااااایت د ...

من بردم دکتر دخترم ویه شربت نوشت خارجی بود نمیدونم اسمش چی بود ولی خوب شداشتهاش ولی کم کم برا بچه داداش هم ازروی اون گرفتن خوب شد

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
[QUOTE=138599086]من بردم دکتر دخترم ویه شربت نوشت خارجی بود نمیدونم اسمش چی بود ولی خوب شداشتهاش ولی ...

نه عزیزم موضوع مال سه سال پیشه جلدشم دادم داداشم اگه میدونستم میگفتن بهت

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
ممنووونم عزیزم. منم ببرمش دکتر شاید یه شربتی چیزی دادن .. بخدا افسردگی گرفتم دیگه

اره بگوحتما میده 🌹

ببین پسر من که میگم هیچی نمیخوره ولی این چیزها رو میخوره

نون سنگک یا یربری تاااازه

شیر یا ماست تازه میریزم تو لیوان میدم دستش راه میره میخوره.

سیب زمینی سرخ شده.

انواع میوه.

بستنی.

ولی تو غذاها اصلا هیچ کدوم رو خوب نمیخوره فقط چندقاشق میخوره پا میشه میره.

نه کباب نه هیچ خورشتی فقط یه ذره برنج سفید میخوره

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...

عزیزم این کار که یه غذارو زیاد درست کنی اشتباهه باید تنوع غذایی داشته باشی بعدم بشقاب بچتو تزیین کن با سس با سبزیجات واسش شکل درست کن اگه دست نزد نگو بیا بخور بچه ها عاشق افعال برعکسن بگو تا من میرم تو آشپزخونه اجازه نداری دست به بشقاب بزنی اینطوری حریص میشه میاد سمت غذا