2777
2789
عنوان

کیا عروسی نگرفتن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 89 پست
الان شما زیر یه سقف هستید یا هنوز دوران عقدید؟ 

عزیزم پسرم کم کم داره میشه ۲ سالش

الان یازده دقیقه اس دارم اواز شجریان گوش میدم هنوز نخونده 😐بعد میگن جوونا گوش نمیدن ...والا ما گوش میدیم خودش نمیخونه 😁دیگه هیچی مثه قدیما نیس ....😒امروز یه بیسکوییت مادر خوردم مزه عمه میداد😅 زندگی مثه نقاشی میمونه منتهی زندگی بعضیا رو داوینچی کشیده زندگی ما اصغر ۴ ساله از دورقوز اباد 🤪
عروسی پسرم تو عروس میپوشم عروسم بترکه🤣

وای مادرشوهرگری ازالان .

انشالله براعروس وپسرت سنگ تموم میزاری خودتم ذوقش میکنی فقط یه عکس عروس دامادی هم باشوهرت میگیر ی توعروسی😂😂

شوخی میکنم عزیزم‌یه سال سالگرد ازواحتون بچت بزارخونه مادری کسی برو ارایشگاه لباس عروس بعدم اتلیه باشوهرت دوتایی خیلی هااینکارمیکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله که خدا بچه گلتو شفا بده موقع اذانه براش دعا میکنم 😔

سلامت باشی گفتم که بدونی اون فکرهای تو غصه نیس از بیکاریه خداروشکر کن حتما خدا خواسته نگیرید عروسی 

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
وای مادرشوهرگری ازالان . انشالله براعروس وپسرت سنگ تموم میزاری خودتم ذوقش میکنی فقط یه عکس عروس دام ...

شوهرمم خیلی ناراحته از این که عروسی نگرفتیم بعضی وقتا میگه ولی خب هیچ کاری واسه اینکه جبران کنه نکرده فقط حرفشو زده😔

الان یازده دقیقه اس دارم اواز شجریان گوش میدم هنوز نخونده 😐بعد میگن جوونا گوش نمیدن ...والا ما گوش میدیم خودش نمیخونه 😁دیگه هیچی مثه قدیما نیس ....😒امروز یه بیسکوییت مادر خوردم مزه عمه میداد😅 زندگی مثه نقاشی میمونه منتهی زندگی بعضیا رو داوینچی کشیده زندگی ما اصغر ۴ ساله از دورقوز اباد 🤪
این‌حس همیشه سراغ من‌میاد  با اینکه عروسی گرفتم ،نمیدونم‌ چرا عروسی میرم،دلم‌میخواد دوباره بر گ ...

یجور حرفت درسته ولی اینکه الان بخوای ب طرف داماد فشار وارد کنی اگه پول نداشته باشن در اون حد واقعا ظلمه در حقشونبخدا من دیدم ک دارم میگم خیلی ظلمه

یجور حرفت درسته ولی اینکه الان بخوای ب طرف داماد فشار وارد کنی اگه پول نداشته باشن در اون حد واقعا ظ ...

اره عروسی مجلل و توقعات زیادی ظلمه ولی یه عروسی ساده حق هر دختریه 

واقعا راست میگی هیچوقت بر نمیگرده من هر عروسی میرفتم یه کوچولو حسرت میخوردم ناراحت میشدم ولی عروسی ب ...

منم تو عروسی خواهرشوهرم. چون دیدم واسه اون چیزایی که چقدر مادرشوهرم و  شوهرم اذیتم کرد واسه انجام دادنش ولی از داماد خودشون به راحتی گرفتن.فقط ۳ ۴ تا سرویس طلای سنگین از داماد گرفتن . اما بابای من کلی پول داد به شوعرم که برن واسه خودش بهترین وسایل دامادی و بخره. اونم پول رو گذاشت تو جیبش. اما اونا هیچی برای من جبران نکردن. حداقل با پولی که بابام داده بود برام یه سرویس طلا میخرید. طلا داد.صبح عروسی هم برد گذاشت تو مغازش برای فروش. خانوادشم کادو به من چیزی ندادن. حتی به پسرشم نداد. اما واسه دخترش کلی طلا کادو خرید.

شوهرمم خیلی ناراحته از این که عروسی نگرفتیم بعضی وقتا میگه ولی خب هیچ کاری واسه اینکه جبران کنه نکرد ...

خب عزیزم خودت بگو ومطرح کن شایداونم قبول کرد ورفتی من درمورد عروسی مراسم‌نظری ندارم ولی خب کلیپ عروسی میبینم ولباس عروس ذوق میکنم بلاخره هردختری دلش پوشیدنش میخوا باحاله من خودم اگه ازدواجم نکنم حتما بردل خودم یه بارلباس ازمزون میگیرم بپوشم یامدل عروس ارایشگاه 

منم تو عروسی خواهرشوهرم. چون دیدم واسه اون چیزایی که چقدر مادرشوهرم و  شوهرم اذیتم کرد واسه انج ...

چقد ادم ناراحت میشه حتی اگه هیچوقت به زبون نیاره .....

ایشالله منو تو اونقدی خوشبختی ببینیم که اینا رو یادمون بره☺

من شوهرم قبل از من یه ازدواج نا موفق داشته و یه عروسی فوق مجلل اون موقع گرفته بوده که سر ۵ ماه جدا م ...

استارترنمبخام ناراحتت کنم ولی چراحاضرشدی بایه مردی کا یه بارجداشده ازدواج کنی

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
خب عزیزم خودت بگو ومطرح کن شایداونم قبول کرد ورفتی من درمورد عروسی مراسم‌نظری ندارم ولی خب کلیپ عروس ...

غیر مستقیم مطرح کردم حتی یه بار پیشنهاد دادم که تولد یک سالگی پسرم رو تو تالار بگیریم به جایه عروسی که نداشتیم و اون کت و شلوار بپوشه منم یه لباس خوشکل ولی خب در حد یه حرف موند حتی تولد پسرم انچنان خونی از دست مادرشوهرم تو دلم رفت که تا ابد فراموش نمیکنم 

استارترنمبخام ناراحتت کنم ولی چراحاضرشدی بایه مردی کا یه بارجداشده ازدواج کنی

چون که عموم دومادشونه و در جریان کل زندگیشون بوده و فهمیدم که ایراد واقعا از شوهرم نبوده نمیدونم چجوری برات توضیح بدم عزیزم 

غیر مستقیم مطرح کردم حتی یه بار پیشنهاد دادم که تولد یک سالگی پسرم رو تو تالار بگیریم به جایه عروسی ...

مردانمیفهمن هاغیرمستقیما چندبارسرصحبت شدبگو مثلااین دوست دارم یانظرت چیه این کاروکنیم ببین جی میگه ؟؟

خداخودشم جواب مادرشوهرت بده