2777
2789
عنوان

ضربه به سر کودک

229 بازدید | 33 پست

ضربه به سر پسرم خورده یکمی باد کرده، دایره ای شکله به اندازه بند انگشت، ارتفاع نصف بند انگشت،

حالش خوبه ، الان خوبه تقزیبا یکساعت پیش، جاش داره کبود میشه، کمپرس سرد نمیشه گذاشت جون خوابید،

خطرناکه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش چیزی نیست بچه ها همشون حداقل چند بار سرشون اینور اونور خورده

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
حالت تهوع نداشت ؟گریه کرد بعدش ؟حالت سرگیجه نداشت ؟غذا یا چیزی خورد

کاملا حالت عادی،  طبیعتا بعدش گریه کرد، ولی زود ساکت شد، یکساعت ونیم پیش تقزیبا  خوابش میومد الات خوابید  نه تهوعی نه چیزی

نگران نباش چیزی نیست بچه ها همشون حداقل چند بار سرشون اینور اونور خورده

آره قبلا اینطور شده به همین شدت،  ولی خب بازم گفتم بپرسم  تحربه ی مشابه خدایی نکرده حطرناک کسی داشته

کاملا حالت عادی، طبیعتا بعدش گریه کرد، ولی زود ساکت شد، یکساعت ونیم پیش تقزیبا خوابش میومد الات خو ...

ایشالا که چیزی نیست پس 

فقط یخ نزار لطفا متورم تر میشه 

یه خورده رو انگشتت روغن بزن هر روغنی اگه نداشتی روغن مایع هم میشه بمال روش تا ورمش بره 

ایشالا که چیزی نیست پس فقط یخ نزار لطفا متورم تر میشه یه خورده رو انگشتت روغن بزن هر روغنی اگه نداشت ...

روغن زیتون زدم،  ولی اصلا بفکر ورمشو کبودیش نیستم  ترسم از اینه خدای نکرده ضربه زیاد بوده باشه دلم آشوبه کاش کاش کاش ساعت ۱ نصفه شب نبود