2777
2789
عنوان

کیا عروسی نگرفتن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 89 پست
مهمونی در چه حد ؟ من حتی عقدم هم مجلسی نبود😒

من جشن عقد مفصل داشتم. بعدش بنا به مشکلاتی عروسی  نگرفتم و این کاملا تصمیم خودم بود بجای عروسی رفتم مکه الانم بعد از ده سال حتی لحظه ای پشیمون نشدم چون اگر عروسی می‌گرفتیم مشکلات زیادی برامون پیش میومد با خانواده شوهرم بشدت مشکل داشتیم اگر عروسی برگزار میشد فقط آبرو ریزی بود

من داشتم ولی بزن برقص نداش😊

به اینا نگاه کنین👇                                            😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن؟خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣/بیو دخترا وقتی رلن:تا عشقم پشتمه دنیا تو مشتمه😍وقتی کات میکنن:و خدایی که به شدت کافیست🤣/   مثلا بمیرم بیای سر قبرم اشکات بریزه😢پاشم پشمات بریزه😂/یه بارم اومدم یه خوشگلیو بغل کنم خوردم به آینه😎به همین برکت قسم😁/من برعکس همه بچه ها روز دوم مدرسه گریه کردم🙄آخه نمیدونستم هر روز باید برم😅/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مجردم وفعلاهم تصمیمی برازدواج تاچندسال اینده ندارم ولی نمیدونم بادیدن وخوندن این تاپیک  دلم هری ربخت پایین ویه طوری شدم😔

انشالله همتون خوشبخت باشیدتوزندگی واستارامیدوارم برای بچه گلت یه عروسی بگیری که تک باشه ودلت خودتم شادبشه😊

در کل ادم خیلی مغروریم جوری که اجازه نمیدم هر چیزی بخواد ناراحتم کنه بعضی ناراحتیا رو حتی به خودم اج ...

ول کن بابا خودتو بچتو عشقه  فقط بشین خداروشکر کن. عزیزم خیلی چیز های بزرگتر واسه غصه خوردن هست که خداروشکر کن نداری. من درگیر بچه مریضم وقت واسه فکر کردن به لباس عروس ندارم 

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
من جشن عقد مفصل داشتم. بعدش بنا به مشکلاتی عروسی  نگرفتم و این کاملا تصمیم خودم بود بجای عروسی ...

منم عروسیم برگزار شدنش خیلی درست نبود ولی خب دل خودم اون حس دختری که دلش میخواد عروس بشه هنوز تو قلبم زندس

الان یازده دقیقه اس دارم اواز شجریان گوش میدم هنوز نخونده 😐بعد میگن جوونا گوش نمیدن ...والا ما گوش میدیم خودش نمیخونه 😁دیگه هیچی مثه قدیما نیس ....😒امروز یه بیسکوییت مادر خوردم مزه عمه میداد😅 زندگی مثه نقاشی میمونه منتهی زندگی بعضیا رو داوینچی کشیده زندگی ما اصغر ۴ ساله از دورقوز اباد 🤪

منم فقط لباس پوشیدم و یک عکس ساده. بابام که هنوز که هنوزخ ناراحته که حتی شوهرم ماشینشم نشست.چه برسه گل بزنه. ارایش هم خودم کردم. وقتی پیج ارایش عروس میبینم حسرت میخورم. شوهرمم فکر کنم بدونه. یه بارم که خیلی ناراحت بودم همه چیزو گفتم.که پشیمونم باهاش ازدواج کردم.خیلی ناراحت شد. همش میگفت جبران میکنم برات. اما کو. من

گه گذشته بر میگرده. من هنوز دارن از زخم زبون مادرشوهر میکشم.خیلی اذیتم کردن

من داشتم ولی بزن برقص نداش😊

چرا خب

الان یازده دقیقه اس دارم اواز شجریان گوش میدم هنوز نخونده 😐بعد میگن جوونا گوش نمیدن ...والا ما گوش میدیم خودش نمیخونه 😁دیگه هیچی مثه قدیما نیس ....😒امروز یه بیسکوییت مادر خوردم مزه عمه میداد😅 زندگی مثه نقاشی میمونه منتهی زندگی بعضیا رو داوینچی کشیده زندگی ما اصغر ۴ ساله از دورقوز اباد 🤪
من مجردم وفعلاهم تصمیمی برازدواج تاچندسال اینده ندارم ولی نمیدونم بادیدن وخوندن این تاپیک  دلم ...

عروسی پسرم تو عروس میپوشم عروسم بترکه🤣

چرا خب

بزن برقص و تو جمع دوس ندارم درضمن خونواده شوهرمم مذهبی هستن

به اینا نگاه کنین👇                                            😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن؟خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣/بیو دخترا وقتی رلن:تا عشقم پشتمه دنیا تو مشتمه😍وقتی کات میکنن:و خدایی که به شدت کافیست🤣/   مثلا بمیرم بیای سر قبرم اشکات بریزه😢پاشم پشمات بریزه😂/یه بارم اومدم یه خوشگلیو بغل کنم خوردم به آینه😎به همین برکت قسم😁/من برعکس همه بچه ها روز دوم مدرسه گریه کردم🙄آخه نمیدونستم هر روز باید برم😅/
واقعا درست میگی نمیخوام خودمو شوهرمو تو سختی بزارم اقتصاد خییییلی بد شده  تازه اخرشم این بخواد ...

مثل مهمونی من بگیر. بهترین رستورانم بری خرجش به اندازه تالار نمیشه.تالار خیلی هزینه جانبی داره

ول کن بابا خودتو بچتو عشقه  فقط بشین خداروشکر کن. عزیزم خیلی چیز های بزرگتر واسه غصه خوردن هست ...

ایشالله که خدا بچه گلتو شفا بده موقع اذانه براش دعا میکنم 😔

منم فقط لباس پوشیدم و یک عکس ساده. بابام که هنوز که هنوزخ ناراحته که حتی شوهرم ماشینشم نشست.چه برسه ...

واقعا راست میگی هیچوقت بر نمیگرده من هر عروسی میرفتم یه کوچولو حسرت میخوردم ناراحت میشدم ولی عروسی برادر شوهرم نه که حسودی کنم ولی از ته دلم حسرت خوردم و خودمو بی ارزش احساس کردم 😔

من که مجردم 😂

اما دوست دارم ازدواجم توی یه بیمارستان که بچه های سرطانی هست یا توی پرورشگاه باشه 

لطفا کسی قضاوت نکنه 😉😉😊😊

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.