2777
2789
عنوان

کیا عروسی نگرفتن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 89 پست
چقد ادم ناراحت میشه حتی اگه هیچوقت به زبون نیاره ..... ایشالله منو تو اونقدی خوشبختی ببینیم که اینا ...

امیدوارم همینطور باشه. اما متاسفانه این قضیه بعد از عروسی خواهرشوهرم برای من جدی شد. کاش اونم ساده گرفته بود که اینجوری نمیشد.تو تمام مسائل همینه. شوهر من توقع داره که ما ده بار بریم خونه مادرش یک بار خونه مادر من. ولی الان خواهرشوهر من سالی یک بارم خونه مادرشوهرش نمیره. همه چیز و برای خودشون میخوان. و این ادم و اذیت میکنه.وقتی اعتراضم کنی مادرشوهر بهت فحش میده. شوهرم قهر میکنه.

مردانمیفهمن هاغیرمستقیما چندبارسرصحبت شدبگو مثلااین دوست دارم یانظرت چیه این کاروکنیم ببین جی میگه ؟ ...

بخدا مستقیم گفتم واسه تولد ولی خب اهمیت داده نشد 🙂

الان یازده دقیقه اس دارم اواز شجریان گوش میدم هنوز نخونده 😐بعد میگن جوونا گوش نمیدن ...والا ما گوش میدیم خودش نمیخونه 😁دیگه هیچی مثه قدیما نیس ....😒امروز یه بیسکوییت مادر خوردم مزه عمه میداد😅 زندگی مثه نقاشی میمونه منتهی زندگی بعضیا رو داوینچی کشیده زندگی ما اصغر ۴ ساله از دورقوز اباد 🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان خوشبحال شوهرت چقدرزنش هواشوداره❤❤

من جات بودم حتماحتماجشن سالگردازدواج مفصل میگرفتم من هرسال جشن میگیرم وکیک وشام و...هرسال هم یدونه ازعکسامونوچاپ میکنم برایادگاری توام این کاروکن 

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
امیدوارم همینطور باشه. اما متاسفانه این قضیه بعد از عروسی خواهرشوهرم برای من جدی شد. کاش اونم ساده گ ...

خدا خودش سرشونو به سنگ بزنه ایشالله😔

الان یازده دقیقه اس دارم اواز شجریان گوش میدم هنوز نخونده 😐بعد میگن جوونا گوش نمیدن ...والا ما گوش میدیم خودش نمیخونه 😁دیگه هیچی مثه قدیما نیس ....😒امروز یه بیسکوییت مادر خوردم مزه عمه میداد😅 زندگی مثه نقاشی میمونه منتهی زندگی بعضیا رو داوینچی کشیده زندگی ما اصغر ۴ ساله از دورقوز اباد 🤪
من جات بودم حتماحتماجشن سالگردازدواج مفصل میگرفتم من هرسال جشن میگیرم وکیک وشام و...هرسال هم یدونه ا ...

ایشالله امسال😊

امیدوارم همینطور باشه. اما متاسفانه این قضیه بعد از عروسی خواهرشوهرم برای من جدی شد. کاش اونم ساده گ ...

این موضوع توی همه ی خونه هاهست ولی توسعی کن بیشترتودل پدرشوهرت جاواکنی اونوقت دنیابرات میشه گلستون کسی حق نداره حرفی بزنه درموردت

ایشالله امسال😊

انشالله خیلی قشنگ مبشه من کوچولوشوچاپ کردم خیلی باحاله سال به سال قیافه هامون تغییرکرده به تعدادمون اضافه شده الان یه خانواده ۴تفره ایم حتمااینکاروکن موفق باشی

انشالله خیلی قشنگ مبشه من کوچولوشوچاپ کردم خیلی باحاله سال به سال قیافه هامون تغییرکرده به تعدادمون ...

ممنون عزیزم مرسی بابت پیشنهادت

خدا خودش سرشونو به سنگ بزنه ایشالله😔

الحمدالله الان شوهرم بهتر شده.دیگه میدونه که مادرش ساید برای اون خوب باشه اما زبون تن و تیزی با من داره.مخصوصا چند ماه پیش که بعد از این همه سال از من طلای بله برون و پس گرفت و در واقع شوهرم و خجالت زده کرد پیشم. شوهرمم خیلی ناراحت شد. منم خیلی احساس کردم غرورم شکسته شده.

این موضوع توی همه ی خونه هاهست ولی توسعی کن بیشترتودل پدرشوهرت جاواکنی اونوقت دنیابرات میشه گلستون ک ...

پدرشوهرم فوت کرده.شاید اگه اون بود خیلی اوضاع فرق میکرد.من که تا حالا ندیدمش.ولی خیلی از خوبیش تعریف شنیدم

یجور حرفت درسته ولی اینکه الان بخوای ب طرف داماد فشار وارد کنی اگه پول نداشته باشن در اون حد واقعا ظ ...

اره حب ،دقیقا مث فشاری که رو خانواده ی عروس هست واسه جهیزیه ،اگه دو طرف کوتاه بیان حالا جهاز آنچنانی داده نشه، عروسی هم‌بریز بپاش و آنچنانی نباشه، در حدی که لباس ی پوشیده بشه با یه مهمونی ۵۰ نفره و بزن و برقص  و عکس و آتلیه هم جشن و لباس عروس داشتن ،هم زیاد تو بدهی و قرض نمیفتن اول زندگی

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اره عروسی مجلل و توقعات زیادی ظلمه ولی یه عروسی ساده حق هر دختریه 

ما برای عروسمون تو این وضع عروسی گرفتیم خاله ها و عمو ها و عمه ها بودن 

بهش کادو دادیم شام دادیم بستی میوه شیرنی 

تازه ما تا الان ۶ بار ب کل فامیلشون شام دادیم هردفعه بالای ۲ تومن شد خرجا 

ولی واقعا درک ندارن میگن این عروسی نبود باید کللللللللل فامیل ما باشه شامم باشه 

پدرم گفت همه باشن فقط میوه و شیرنی بدیم تو تالار هرکاری هم خواستیم انجام بدیم ولی شامو فقط بزرگترا 

چنان قشقرفی ب پا کردن 

حساب کردیم شده بود ۲۰ ملیون 

اخه بنده خدا پدرم وقتی همون ۲ تومنم کم کم بهشون میده چجور ۲۰ تومن اینا پیدا کنه 

قبول نمیکننم ک واقعاااااظلمه کارشون 

جهیزیه برادرمو ما دادیم  ۶ بار ب فامیلاشون شام دادیم یه عروسی هم چند روز پیش بود گرفتیم فقط خ ...

همیشه استثنا  وادم عقده ای وجود داره، عقده های یه عمر شونو‌جمع میکنن با ازدواج رفع کنن

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت