2777
2789
عنوان

کیا عروسی نگرفتن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 89 پست
من نه عقد نه عروسی نگرفتیم نه پشیمون نیستم فقط آتلیه رفتم عکس انداختم با لباس عروس. آلبوم گرفتم برای ...

خانواده شوهرت اصراربه عروسی گرفتن نداشتن؟

آخه بعضی موقع هاگیرمیدن

❤💖💛💚
هیچوقت این کارو نکن من عروسی نگرفتم به خاطر یه سری مسایل ولی حالا که فک میکنم میگم واقعا اشتباه کردم ...

اصلا خوشحالی دیگران یا هرچیز دیگه ای رو کار ندارم واسه دل خودم دوست دارم بگیرم ولی میدونی دارم میگم غیر از خانواده هامون شاید کسی که واقعا خیرمو بخواد نیست توی عروسی یعنی دوستی شاید نداشته باشیم به خاطر همین ی جورایی دلم نمیره به گرفتن که خودمونو به سختی بندازیم که شاید پشیمون بشم بعدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه من فکر کردم عقدی داشتم از تجربیاتم میگفتم که این کار و کنی. اما خوب راستش من وقتی خواهرشوهرم عروس ...

من شوهرم قبل از من یه ازدواج نا موفق داشته و یه عروسی فوق مجلل اون موقع گرفته بوده که سر ۵ ماه جدا میشن همیشه یاد یه حرف که میوفتم جیگرم میسوزه پای سفره بودیم هنوز عقد بودیم بحث عروسی شد مادرشوهرم و پدر شوهرم گفتن ما که واسه پسرمون یه بار عروسی گرفتیم دیگه فرقی نداره واقعا چقد خودم و بی ارزش کردم که نزاشتم واسم عروسی بگیرن 

الان یازده دقیقه اس دارم اواز شجریان گوش میدم هنوز نخونده 😐بعد میگن جوونا گوش نمیدن ...والا ما گوش میدیم خودش نمیخونه 😁دیگه هیچی مثه قدیما نیس ....😒امروز یه بیسکوییت مادر خوردم مزه عمه میداد😅 زندگی مثه نقاشی میمونه منتهی زندگی بعضیا رو داوینچی کشیده زندگی ما اصغر ۴ ساله از دورقوز اباد 🤪
خانواده شوهرت اصراربه عروسی گرفتن نداشتن؟ آخه بعضی موقع هاگیرمیدن

نه بابا از خدا خواسته بودن آخه پدر شوهرم قرار بود پولش رو بده منم منت سرشون گذاشتم گفتم حالا که شرایط سخته نمیخواد تو زحمت بیوفتید

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
ببین اسی اگه مشکل نداره شوهرت برین یک آتلیه فقط عکس داشته باشین. 

هیچوقت مثه واقعیش نمیشه دل خودمو که نمیخوام گول بزنم اصلا نمیدونم چرا امشب با وجود این همه مشغله فکری یاد این موضوع افتادم خیلی وقت بود دیگه بهش فکر نمیکردم خیلی ناراحتم 😔

الان یازده دقیقه اس دارم اواز شجریان گوش میدم هنوز نخونده 😐بعد میگن جوونا گوش نمیدن ...والا ما گوش میدیم خودش نمیخونه 😁دیگه هیچی مثه قدیما نیس ....😒امروز یه بیسکوییت مادر خوردم مزه عمه میداد😅 زندگی مثه نقاشی میمونه منتهی زندگی بعضیا رو داوینچی کشیده زندگی ما اصغر ۴ ساله از دورقوز اباد 🤪
من شوهرم قبل از من یه ازدواج نا موفق داشته و یه عروسی فوق مجلل اون موقع گرفته بوده که سر ۵ ماه جدا م ...

اصلا غصه نخور به خدا. خدا برات خواسته ببین خیلی چیز ها هم از چشم و نظر. عروسی مجلل گرفتن خودشون رو انداختن تو چشم. خدایی نکرده اگه این بلا هم سرشما میومد چی

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
اصلا غصه نخور به خدا. خدا برات خواسته ببین خیلی چیز ها هم از چشم و نظر. عروسی مجلل گرفتن خودشون رو ا ...

نمیدونم دلم خیلی امشب سر این موضوع گرفته بغضم داره خفم میکنه

هیچوقت مثه واقعیش نمیشه دل خودمو که نمیخوام گول بزنم اصلا نمیدونم چرا امشب با وجود این همه مشغله فکر ...

نشه خب. چون برات اینطور پیش اومده ناراحتی اگه واقعا خودت عروسی دوست نداشتی ناراحت نبودی. اینقدر گنده اش نکن به خدا موضوع با اهمیتی نیس

من شوهرم قبل از من یه ازدواج نا موفق داشته و یه عروسی فوق مجلل اون موقع گرفته بوده که سر ۵ ماه جدا م ...

من ناراحت نیستم اما اینکه ادم ها شعور و معرفت اینو ندارن که حداقل تشکر که نمیکنند واسه کار نکرده منت نزارن سرت. من خیلی منت تحمل کردم. بعد خندت میگیره بدونی که طرف طلافروشه اما زنش حسرت داره که ای کاش برام سرویس عروسی خریده بود. منو برده بود مغازش میگفت بیا یه طلایی انتخاب کن واسه لحظه عقد بدم بهت.

اما به خواهرش همون طلایی رو هدیه داد سر عروسی که میخواست. 

من حداقل یکسال دیگه عروسیمه توی این وضع اقتصاد ما داریم به سختی جهیزیه میگیریم همسرمم خونه میسازه نم ...

لباس بپوش برواتلیه عکس بندازوباخانواده هاتون بریدرستوران وغذابخوریدبعدشم بروخونه خودت مگه بیکاری به این جماعت غذابدی اخرشم ازحسادت یه جنگی درست میکنن تومجلست 

❤💖💛💚
اگه برگردم عقب یه عروسی که حتی در حد ۱۰۰ نفر هم باشن میگیرم  میدونی بیشتر از همه چه روزی حسرت ...

شوهرم بچه اخره و خواهر شوهرام ی عروسی معمولی که اصلا من اسمشو نمیزارم عروسی گرفتن و رفتن و همشون بچه دارن جاریمم عروسی نگرفت و همین وضعیت شماست نمیدونم اگر منم عروسی بگیرم شاید دلش بسوزه و من اینو نمیخوام ن اینکه بگم بهم خوبی کرده و اینا ن ولی اینجوری هم دوست ندارم که کسی و ناراحت کنم 

نشه خب. چون برات اینطور پیش اومده ناراحتی اگه واقعا خودت عروسی دوست نداشتی ناراحت نبودی. اینقدر گنده ...

در کل ادم خیلی مغروریم جوری که اجازه نمیدم هر چیزی بخواد ناراحتم کنه بعضی ناراحتیا رو حتی به خودم اجازه فکر کردن بهشون رو نمیدم نمیدونم چرا واسه این موضوع اینقد ضعیف شدم

لباس بپوش برواتلیه عکس بندازوباخانواده هاتون بریدرستوران وغذابخوریدبعدشم بروخونه خودت مگه بیکاری به ...

واقعا درست میگی نمیخوام خودمو شوهرمو تو سختی بزارم اقتصاد خییییلی بد شده  تازه اخرشم این بخواد بشه و خلاصه یجوری بشه ی عمری پشیمون شدم  الان هم نگران این پشیمونی ام هم نگران حسرته کلا گیج شدم اینجا 

بچه ها میشه تاپیک من بیاین به راهنمایی تون نیاز دارم

خدا جون من بنده خوبی نیستم اما تو خدایی خوبی هستی 😥میشه الان ک قلبم شکسته خودت خوبش کنی دستمو بگری   خیلی سخته به خدا هم بگی توروخدا💔💔💔💔💔اذیتم نکنید من کسی رو ندارم حالمو خوب کنه...... اگه میشه برام صلوت بفرستید 😔