باسلام خدمت تمام دوستان عزیز:
آدرس مرکز ناباروری فوق تخصصی جهاد دانشگاهی قم: قم.شهرک امام خمینی(بنیاد).میدان ایثار.خیابان شبنم.
تلفن مرکز:7-02532700155
دوستان خوب این تاپیک تحت درمان در مرکز ناباروری قم:
yas_467.مشکل :کم تحرکی اسپرم همسر.مراحل درمان:3 بار آی یو آی ناموق.
سنا : مشکل: کم تحرکی اسپرم همسر.مراحل درمان: یک بار آی یو آی حامله
یاسی:مشکل:.....مراحل درمان:دو بار میکرو ناموفق .بار اول هفت هفته سقط .هیستروسکوپی و خراش اندومتر
رئوفه:مشکل :کم تحرکی اسپرم همسر.مراحل درمان: یک بار میکرو ناموفق و یکبار انتقال ناموفق
عشق نی نی (الهه جون):مشکل :داشتن کیست ریز .مراحل درمان :یک بار آی یو آی ومنتظر نتیجه.
مسی :مشکل :نداشتن اسپرم نرمال همسر. مراحل درمان : فعلا مصرف دارو
وفا:مشکل:نامشخص. مراحل درمان : فعلا مصرف دارو
مامی...مریم:مشکل:کم تحرکی اسپرم همسرو انجام عمل واریکوسل. مراحل درمان:اقدام برای درمان با آی یو آی
shabnamsobgahi:مشکل: کمی تنبلی تخمدان و بالا بودن پرولاکتین. مراحل درمان: سه بار آی یو آی ناموفق.
غزال:مشکل :تنبلی تخمدان . مراحل درمان:انجام مراحل آی یو آی اول.
سوگند :مشکل : داشتن کیست ریز. مراحل درمان: انجام مراحل اولیه آزمایشات.
تسنیم(مامان امیدوار): مشکل: ......... .مراحل درمان:انجام مراحل آی وی اف.
ستاره: مشکل:داشتن کیست انجام عمل لاپروسکوپی وضعیف بودن اسپرم همسر. مراحل درمان : انجام مراحل اولیه.
مهسا جون به نظرم میتونی عکس رنگیو بدون بیهوشی انجام بدی اگه صفحات قبلو بخونی یکی از دوستای دیگم میخواست با بیهوشی انجام بده اما وقتی از عوارض داروهای بیهوشی مطلع شد بدون بیهوشی انجام داد دردش قابل تحمله و در ضمن شما مراکز خوبی در شهر شیراز دارین عکس رنگی خیلی سادس و همون شیراز میتونی انجام بدی اگر بتونی دردشو تحمل کنی بیشتر دکترا و کسایی که عکس رنگی گرفتن همه بدون بیهوشیو تجویز میکنن من خودمم میخواستم با بیهوشی انجام بدم بعد از تحقیق زیاد تصمیم گرفتم بدون بیهوشی انجام دادم و خیلی راضی بودم
ابوده عزیز هر کس برحسب تجربیاتش نظر متفاوتی داره قم چند تا دکتر خوب هست اما درباره اینکه مشکل شما خاصتر هستش شاید بهتر باشه به مراکز مخصوص سقط مکرر مراجعه کنی .اما دکترای قم دکترپورمجیب .دکتر علوی .دکتر ابراهیمی و همین طور مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی قم هست.
سلام به همه من ساکن قم هستم ۲۸ این ماه تو مرکز قم میکرو کردم و الان باردارم دکترمم دکتر علوی بود دکتر خیلی خوبیه کن فقط یه جنین داشتم که خداروشکر گرفت من قبل اینجا رویان تهران هم رفتم ولی اونجا خیلی بد بود اونجا هم مثل قم هردفعه یه دکتر می اومد ولی از بس شلوغ بود رسیدگی نمیکردن باز به قم که حداقل رسیدگیشون خوبه خلوت تره
سلام به همه من ساکن قم هستم ۲۸ این ماه تو مرکز قم میکرو کردم و الان باردارم دکترمم دکتر علوی بود دکتر خیلی خوبیه کن فقط یه جنین داشتم که خداروشکر گرفت من قبل اینجا رویان تهران هم رفتم ولی اونجا خیلی بد بود اونجا هم مثل قم هردفعه یه دکتر می اومد ولی از بس شلوغ بود رسیدگی نمیکردن باز به قم که حداقل رسیدگیشون خوبه خلوت تره
مادر فاطمه عزیز دکتر فهیمی که مرکز ناباروری هستن دکتر خیلی خوبیه البته مطب هم دارن ولی مرکز دسترسی بهشون راحتتره.من خودم سه بار آی یو آی کردم شوهرم کم تحرکی اسپرم داره اما برای مشکل اسپرم آی یو آی زیاد جواب نمیده البته دکترا مرتب اول راه آی یو آی پیشنهاد میدن ولی زیاد نتیجه بخش نیست برای همه
باران جون وقتی مراحل درمان شروع میشه آمپول هاچ ام جی و هاش سی جی تجویز میشه من با دکتز پورمجیب شروع کردم و ایشون سه دوره آمپول برا من داد حتما دکتر علوی هم انجام میدن
امینی عزیز مشکلتون چی بود؟ بله تنها مشکل مراکز تیمی کار کردنه اما هر جا بریم اول و آخر خواست خداست .از اول تا آخر با دکتر علوی بودین یا متغیر بود؟ پانکچر و انتقال کی براتون انجام داد؟
سلام عزیزم نه جانم از اول تا اخر با دکتر علوی نبودم چون همش میچرخیدن اما شانس اکثر سونو هام افتاد پیش علوی پانکچر و انتقالم یاز پیش علوی یه کم اعصاب نداره دکتر سخت گیریه اما کارش عالیه من همه تو مرکز میگفتن که خیلی با اخلاق نیست اما انتقالش حرف نداره چون میدونید دیگه سی درصد گرفتن مربوط به انتقال
سلام بچه ها کسی توی مرکز پیش دکتر فهیمی ارولوژی رفته؟ ما رفتیم شوهرم 94 درصد اسپرمش غیر طبیعیه کلاس آ هم صفره اما برگشته میگه مشکلی ندارید فقط ویتامین ای و امگا 3 و اسید فولیک داد بنظرت چرا؟؟؟ انگار اصلا جواب آزمایش را ندید بهش گفتم کلاس آ و ... گفت نه مشکلی نیست
سلام مادر فاطمه جون ما دفعه اول شوهرم رفت دکتر مسلمی اما چیز خاصی نگفت بعد از اون رفت پیش دکتر فهیمی چون خیلی تعریفشو میکردن به مام گفت مشکل خاصی نیست من فکر کنم به خاطر روحیه خراب نکردن اینو میگه فکر کنم تکه کلامشه اما از لحاظ دکتر خوب بودن خیلی تعریفشو میکنن
سلام به همگی بچه ها اوضاع آی یو آی مرکز چطوره؟ مرکز بهتره یا مطب دکترها؟ من میخواهم اگه طبیعی نشد طی چند ماه آینده برم مرکز برا آی یو آی موفقیتشون خوبه؟