2777
2789
عنوان

کسی مرکز ناباروری قم رفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 85633 بازدید | 925 پست
سلام . من سه بار مرکز آی یو آی شدم با اینکه منفی شد اما از نحوه کارشون راضی بودم مشکل خاصی نبود رسیدگیم خوب بود میتونی صفحات قبلو بخونی یکی از بچه ها مرکز با آی یو آی باردار شده اونم راضی بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

yas_467پست ها : 765عضویت:1393/2/24 1394/12/21 - 5:40 صبح https://tele gram.me/joinchat/AVLHEQiceXW48DEJ81pkOA فاصله بین e وg رو بردارین.. این فاصله رو پاک کنین دوستان قمی،،دوستان عزیز د .امیدوارم تونسته باشم به خوبی توضیح بدم اگه سوالی داشتین بپرسید .منتظر همه شما در گروه هستم
برای حاجتم یه صلوات میفرستی خیلی ممنونم التماس دعا
اکثر بچه هایی که با روش ناباروری بدنی میان دختر هستن...؟.. تو سایت مرکز عکسشان رو گزاش تن به نظرتون داروهای تحریک تخکگزاری باعث دختر شدن جنین میشه؟
خانوما گل تعیین جنسیت با روش سکس سلکشن چجوره،، چطور رحم روبه صورت طبیعی آماده باروری کنیم و فولیکولا و اندومتر خوبی داشته باشیم مسلا تغزیه یا دارو گیاهی که از این داروهای کمک باروری مثل هاش ام جی hmm لازم نباشه شنیدم دختر زایی رو این داروها بالا میبره ممنون