2777
2789
عنوان

کسی مرکز ناباروری قم رفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 85571 بازدید | 925 پست
البته ما خونه ی مامانم اینا دقیقا روبروی مرکز ناباروری هست و مامانم اینا همسایه ی مرکز هستن . خودم میتونم قم بمونم و دوشنبه ها برم ولی خب اونجوری شوهرم نمیتونه. ولی اگه بدونم که دکتر یونسی بهترین دکتر مرکز هست و کسی اونجا به پاش نمیرسه بالاخره یه جوری برنامم رو تنظیم میکنم که بریم پیش ایشون. عزیزم میشه نظرت رو دراین باره بگی. واقعا ممنونتم خانومی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اول تحقیق نکردم بعد که با سایت آشنا شدم دیم تعریف دکتر یونسی زیاده منم به سایتش رفتم خیلی فعال هستن اما درمورددکتر برجیس چیز خاصی پیدا نکردم برای همین دیگه راجع به دکتر اسرافیلی دنبال تحقیق نرفتم میخوای راجع بهش تحقیق کن به سایت ناباروری قمم سربزن زمان دقیق کار دکترارو نوشته.اما روز اول کار خاصی با همسرم نداشتن فقط دستور آز اسپرم دادن که نوبتشو همون روز با آزمایشگاه مرکزهماهنگ کردیم.ضمنا من عکس رنگی داشتم اما دکتر برجیس بدش نمیومد دوباره تجویز کنه من گفتم من دیگه انجام نمیدم.وقتی روز اول میری آزمایشگاه نوبت بگیری قیمت آزایی که برات نوشتنو بپرس که بعد اذیت نشی چون باید اینجور جاها پول زیاد دنبالت باشه گلم
سلام دوستان فردا جمعه خانم دکتر یونسی به همراه آقای دکتر نوروزی در تلویزیون شبکه سلامت راجع به Sex Selection یا تعیین جنسیت برنامه داره از دست ندین
الطَّیِّباتُ لِلطَّیِّبینَ وَ الطَّیِّبُونَ لِلطَّیِّباتِ { زنان پاک از آن مردان پاک و مردان پاک از آن زنان پاکند} نور - 26
خیلی لطف کردی یاس جونم ممنون حالا احتمالا برم پیش خانم دکتر یونسی این جوری که همه ازش تعریف میکنن. من انشاالله دوشنبه ی این هفته میرم ؛شما این هفته نمی آید مرکز ؟ امیدوارم که هممون به زودیه زود نتیجه بگیریم . من که دیگه یه جورایی از انتظار خسته شدم.
وااااااای سنا جان مبارک باشه خانومی خیلی خوشحال شدم . انشاالله که بارداریه خیلی خوبی رو داشته باشی . عزیزم میشه یه خورده اگه وقت داری واسمون توضیح بدی که قبل آیوآی چه کارایی کردی؛چه داروهایی رو مصرف کردی؛و اینکه چند سال بود که منتظر بودی؟؟؟ خیلی امیدوار شدم. یعنی میشه منم همون بار اول آیوآی جواب بگیرم و به چیزای دیگه مثل میکرو کشیده نشه؟؟؟
یاس جونم واقعا از راهنماییها و اطلاعات خوبی که در اختیارم گذاشتی ممنونم. ما سال 83 عقد کردیم. سال 85 هم عروسی . الان یه چیزی حول و حوش 6 ساله که منتظریم.چون 2 سال اول رو نمیخواستیم. نمیدونم واقعا حال خوبی ندارم . خیلی دلم نی نی میخواد. تروخدا برای منم دعا کن. امیدوارم که هردومون به زودیه زود نتیجه بگیریم .
مرررسی آرمیتا جون... ما سه یال اقدام بودیم که بخاطر کم تحرکی اسپرم همسرم بچه دار نمیشدیم... چندماهی طول کشید که چندتا دکتر قم و تهران عوض کردیم و دارو خوردیم ولی نتیجه نگرفتیم. تا اینکه رفتیم کلینیک و آزمایشات و عکس ها و سونو ها باز هم چند ماه طول کشید تا اینکه نوبت آی یو آی زدن برام و سیکلم شروع شد... روز عمل نمونه از همسرم گرفتن و دو ساعت بعدش رفتم برای عمل که دکتر بم گفت نمونه ی شوهرت اصلا خوب نیست و احتمال موفقیتت کمه... همونجا آروم اشک ریختم و نذر ام البنین کردم. بعد از عمل یک هفته حسابی استراحت کردم ولی حقیقت اینه که امید چندانی نداشتم و دلم نمیخواست به خودم وعده بدم. دو هفته به سختی گذشت تا روز ازمایشم شد.‌..جواب رو که گرفتم باورم نمیشد.‌‌.. وقتی خدا بخواد با نمونه بد هم میشه... خدا رو هزااار بار شکر میکنم ازش خواااهش میکنم تا آخر مواظب بچم باشه تا صحیح و سالم بغلش کنم.
خدایا بزرگیتو شکر... مواظب کوچولوم باش
آرمیتا :منم نزدیکه دو ساله اقدام کردم عکس رنگی گرفتم قبلا مشکلی نبود شوهرمم سالم بود یه دورم آمپول اچ ام جی زدم بعد دیگه به خدا سپردم تا امسال رفتم مرکز بازم گفتن دیر نشده اما به خاطر سن دیگه اقداماتو انجام بده با ازمایشات شوهرم ایندفعه کم تحرکی داشت . آز خون منم تی اس اچش بالا بود باید برم دکتر غدد که هرچی دو هفتس تل میزنم مطب دکترایی که مرکز معرفی کرده جواب نمیدن منم اعصابم خورد شده همش کارم عقب میفته.