2777
2789
عنوان

کسی مرکز ناباروری قم رفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 85601 بازدید | 925 پست
سنا جان تی اس اچ خونت بالا نبود اگه بوده بگو چیکار کردی چند وقت کشید تا آی یو آی انجام دادی از اول که رفتی مرکز. تعیین جنسیت نکردی دیدم نوشته بودن دکتر یونسی با آی یو آی انجام میده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مهدیا منم رفتم مرکز ام آر آی که سنا جان رفته وقتی پریود شدی خودت یا همسرت برین نوبت بگیرین عصرم میشه واسه نوبت رفت خودشون راهنماییت میکنن اگه زمان پریودت منظمه زودترم بری اشکال نداره اول تل بزن بهتره واسه زمان دقیق نوبت دهی.
یاس جون آزمایش همسرمون رو حتما توی مرکز ارجاع میدن به دکتر اورولوژیست یا اینکه همین که پیش خانوم دکتر یونسی ببریم کفایت میکنه و ایشون تشخیص میده و دارو مینویسه؟؟؟؟ آخه شوشوی من مشکل کم تحرکی و مورفولوژی داشته اینطور که قبلا آزمایش میدادیم؛ اگه به اورولوژیست ارجاع میدن کدوم یک از دکترای مرکز بهترن و با تجربه تر؟؟؟
من چند سال پیش عکس رنگی گرفتم ؛همون ام آر آی خاکفرج ٰ؛خیلی هم درد داشت ولی خب زودی تموم شد و اون موقع گفتند که لوله هام هیچ مشکلی ندارن و باز بازن . به نظرتون ممکنه دوباره دکتر برام بنویسه؟؟؟ آخه یه خورده درد داشت و یه ذره هم خون اومد