2777
2789
عنوان

زن داداشم خیلی بیشعوره

935 بازدید | 43 پست

من خونه پدرم زندگی نمیکنم ..و با زنداداشم ک خونه پدرم زندگی میکنه قهریم امشب من اونجا بودیم مهمانم داشتن شیرین و شربت اورد تعارف کرد ب من ک رسید از پیشم رد شد هم واسه شربت هم شیرینی اینکارو کرد خیلی ناراحت شدم اخه شبه قبلشم با اجیام رقته بودم ب همه تعارف کرد ب من نکرد من میگم درسته قهری ولی لااقل تعارف کن قهریشم بی دلیله بخرا هیچی بهش نگفته بودم هنو موندم واسه چی قهره این اجیام میگن حسودیتو میکنه چون راحتی و خوشتیپی 

عیبی نداره، خوب خودشو به فامیل داره نشون میده

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خواهرات بگو محلش ندن چقدر بیشعوره

روز۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.در سال ۱۴۰۰ وزن من از ۶۸ به ۵۰ رسیده...دارای مدرک لیسانس هستم...سوار بر ماشین مشکی متالیک خودم هستم...و سخت مشغول ورزش هستم!
عیبی نداره، خوب خودشو به فامیل داره نشون میده

اره فامیل خودشم بودن ..من اینقدر عصبب شدم ولی ب رو خودم نیاوردم داداشمم خیلی مزخرفه تمام ضعفامونو جلوش میگه 

دقیقا مثل زن داداش من با همه دست میده و خداحذفظی میکنه به غیر از من، خیلی هم الکی

یه سال باهام دعوا شدید کرد بخاطر بچش خودم پیام بش دادم بعداز ۱ سال الان خود بخود یه شب رفتم جواب سلاممو نداد منم حسابش نکردم دیگه

صد در صد اونم دلایل خودشو داره شما خونه پدرته هر دفعه میری که نباید زنداداششت پذیرایی کنه ازتون .. ...

عزیزم من اصن ازش انتطار ندارم هر سری مذیرایی کنه ولی دیشب همه بودن اجیام اونان همیشه میرن وونم چون عید بود صربت شیرینی اورد حتی ب بچها داد اونوقت من هیچ بعد شریینی تو پیش دستی اورد 

خیلی بی تربیته من بین مادرم و یکی از مهمونا نشسته بودن از پیشم رد شد انگار ک من یه بجه ۲ ساله ام

خب مادرت و خواهرات و خودت باید باهم باشید مادرت روک بهش بگه مشکلت با دختر من چیه هر مشکلی داری حق نداری جلوی بقیه بی احترامی کنی

روز۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.در سال ۱۴۰۰ وزن من از ۶۸ به ۵۰ رسیده...دارای مدرک لیسانس هستم...سوار بر ماشین مشکی متالیک خودم هستم...و سخت مشغول ورزش هستم!