2777
2789
عنوان

زن داداشم خیلی بیشعوره

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مادرت و خواهرات و خودت باید باهم باشید مادرت روک بهش بگه مشکلت با دختر من چیه هر مشکلی داری حق ند ...

مادرم سرشو تکون داد گفتم مامان چته گفت اتیشم زد با این رقتارش گفتم جان من هیچی بش نگو لیاقت نداره اخه مادرم اونجا زندگی نمیکنه جدا شدن 

اگه کرده بودم میگفتم دقیقا یه شب قبل از قهریش با هم خرف زدیم خندید یهو فرداش جنی بود بخدا دیوونست ای ...

جاری منم مشکل داره بنده خدا اورد میوه بگیره ب دوتا ازبچه جاریم میوه نداد ببین چقد عقلش کمه ک با بچه ام لج میکنه بااون سنش

مادرم سرشو تکون داد گفتم مامان چته گفت اتیشم زد با این رقتارش گفتم جان من هیچی بش نگو لیاقت نداره اخ ...

باشه مادرت باید رو ک باهاش حرف بزنه معلومه خیلی پروش کردید

روز۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.در سال ۱۴۰۰ وزن من از ۶۸ به ۵۰ رسیده...دارای مدرک لیسانس هستم...سوار بر ماشین مشکی متالیک خودم هستم...و سخت مشغول ورزش هستم!
راست میگه دیگه چندتا خواهرشوهر داشته باشی همه بشینن بعد عروس فقط پذیرایی کنه. شیرینی و اورده لااقل ش ...

ببین شما نیستی ک بدونی ما از اونا نیستیم ک بگیم همش خودت خودت بخدا حتی بی اجازه پا تو اتاقش نمیزاریم ولی وقتی  واسه هنه یه کار میکنه فقط من اضاف بودم 

راست میگه دیگه چندتا خواهرشوهر داشته باشی همه بشینن بعد عروس فقط پذیرایی کنه. شیرینی و اورده لااقل ش ...

عزیزم از کجا میدونید کسی کاری نکرده و فقط اون پذیرایی کرده

خیلی برا من پیش امده ک وسایل اماده پذیرایی کردمو خودم نشستم ک اونی ک کار نکرده ببره تعارف کنه

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹
جاری منم مشکل داره بنده خدا اورد میوه بگیره ب دوتا ازبچه جاریم میوه نداد ببین چقد عقلش کمه ک با بچه ...

اینم ۳۴ سالشه بچه نیست بخدا اینقدر باهاش خوب بودم خودشم همه چیاشو بم میگفت یه ادم حسود و فتانیه ک لنگه نداره 

ببین شما نیستی ک بدونی ما از اونا نیستیم ک بگیم همش خودت خودت بخدا حتی بی اجازه پا تو اتاقش نمیزاریم ...

نه کلا حرفم ربطی ب این ماجرای قهر و اینکه بشما تعارف نکرده نداشت .ولی بنظرم ازش میپرسیدی ک چشه بهتر بود من جات بودم میپرسیدم دردشو

اینم ۳۴ سالشه بچه نیست بخدا اینقدر باهاش خوب بودم خودشم همه چیاشو بم میگفت یه ادم حسود و فتانیه ک لن ...

چه راحت لقب میدی .

اصلا نمیخام قضاوت کنم . 

اما خودت بی طرف فکر کن ببین. چرا اینجوری شده یهو چش شده

فقط خدا ...
باشه مادرت باید رو ک باهاش حرف بزنه معلومه خیلی پروش کردید

اخه مادرم عصبیه اگه یه کلام میگفت دعوا میشد واسه همین گفتم جیزی نگو حالا جالب اینجاست هنابندونه داداشش اومد بام حرف زد ک بیا برقص و فلان بعد عروسی باز قهر بود اصن نمیدونم چشه

اخه مادرم عصبیه اگه یه کلام میگفت دعوا میشد واسه همین گفتم جیزی نگو حالا جالب اینجاست هنابندونه دادا ...

مادرت باید تنها یا تلفنی با خودش و داداشت حرف بزنه که هر مشکلی داری حق نداری توی جمع بی احترامی کنی

روز۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد.در سال ۱۴۰۰ وزن من از ۶۸ به ۵۰ رسیده...دارای مدرک لیسانس هستم...سوار بر ماشین مشکی متالیک خودم هستم...و سخت مشغول ورزش هستم!